Martisoare cu parfum de nostalgie

Apropo.ro / 01.03.2009, 09:03
1 Martie este o sarbatoare asteptata de fiecare femeie. Nici vedetele autohtone nu fac exceptie, ele primind de la iubiti si prieteni, martisoare simbolice, incarcate de semnificatii...

1 Martie este o sarbatoare asteptata de fiecare femeie. Nici vedetele autohtone nu fac exceptie, ele primind de la iubiti si prieteni, martisoare simbolice, incarcate de semnificatii…

Unele vedete sunt mai romantice, altele nu dau mare importanta acestei zile. Insa majoritatea pastreaza intr-un sertar cu amintiri, martisoarele primite in adolescenta de la primul iubit sau de de la prieteni.

Cateva personaje mondene au accesptat invitatia ziarului Click! de a deschide sertarul cu amintiri si ne-au impartasit cateva "secrete" de familie.

Carmen Plesa

Carmen Plesa, pe cand avea doar 14 ani, a primit pentru intaia oara un martisor de la un baiat. Relatia lor a durat cativa ani, iar obiceiul iubitului de-ai oferi cate un cadou de 1 Martie nu s-a pierdut. "Si acum pastrez martisoarele daruite de el. Sunt prafuite, dar, din cand in cand, le scot din sertarul cu amintiri si imi retraiesc cu placere perioada adolescentei", spune Carmen.

Monica Tatoiu

De 26 de ani, de cand s-a casatorit, Monica Tatoiu primeste de la sotul sau… acelasi martisor – un trifoi cu patru foi, care este simbolul norocului. Monica le-a pastrat pe toate!

Mihai Traistariu

Mihai ii ofera iubitei lui, Ioana, cadouri simbolice. De exemplu, intr-un an i-a cumparat un tablou special pe spatele caruia i-a scris o declaratie de dragoste, iar anul trecut au cumparat impreuna un inel, pe care Ioana si-l dorise foarte mult.

Silvia, De La Vegas

Silvia a primit in urma cu trei ani cel mai frumos si neasteptat cadou de 1 Martie: un ponei, de la fostul sau iubit, pilotul Etienne. Insa pe Pierrick, frumosul calut, nu-l poate tine aprope si il vede foarte rar.

Oana Turcu

Oana pastreaza martisoarele valoroase, cum sunt cele cu pietre Swarovski, dar si cele simbolice, primite de la sotul ei si de la parinti. Primul martisor de la Cristi Brancu a constat intr-un lantisor cu pandantiv si cercei de aur.



Oana Ionita

Oana, bebelusa de la Cronica Carcotasilor, pastreaza martisorul in forma de potcoava primit in clasa a doua de la colegul de banca. Insa cel mai frumos cadou de 1 Martie a fost un buchet de 101 trandafiri rosii si o cina romantica, cand avea 20 de ani.

Sursa: Click!

Foto: Click! / Cariereonline / Antena2 / Pbase.com