Mărţişoare LaLaBand

De: Nicoleta Nicolae / 25.02.2013, 11:57
Mărţişoare LaLaBand
Membrii trupei LaLaBand şi protagoniştii serialului “Pariu cu viaţa” care reîncepe din 13 martie, de la ora 21.30, la PRO TV, sunt încântaţi de luna mărtişorului. Băieţii abia aşteaptă să ofere flori şi cadouri doamnelor şi domnişoarelor din viaţa lor, iar fetele şi–au amintit de primul mărţisor primit de la persoanele dragi. Emoţii, culoare, flori şi mărţişoare, căci luna martie bate la uşă.

Criss &Vlad

„Mărţişorul e un simbol, un simbol al primăverii. Ador să primesc flori, legate cu şnuruleţul alb roşu. Anul trecut am primit multe mărtişoare cu simboluri muzicale. Îmi place să ofer flori de 1 Martie şi mărtişoare cu semnificaţie persoanelor pe care le iubesc şi le respect. Am început să primesc şi să ofer mărtişoare de 1 Martie când m-am mutat în Bucureşti. La Vorona, de 1 Martie băieţii primesc mărtişoare. Fetele primesc pe 8 Martie flori. În concerte primim, multe cadouri de la fani. De cele mai multe ori comune. Ne bucurăm mult de fiecare ursuleţ de pluş, inimioară, fotografie, brăţară şi mai ales de flori”.

Vlad: „Îmi place foarte mult să ofer flori. Nu cred că există fată, femeie să nu-i facă plăcere să primească flori. Îmi mai face plăcere să ofer cadouri cu semnificaţie, care să transmită ce simt pentru persoana căreia îl ofer. De fiecare dată adecvez cadoul evenimentului”.

Alina

„Mărţişorul preferat este cel care vine de la persoanele dragi, chiar dacă înseamnă un buchet de lalele, sau şnurul simbolic. Mărţişorul pe care îl păstrez cu drag este cel de la bunicul meu, un pandantiv cu iniţiala mea. Pentru mine, 1 Martie simbolizează încheierea ciclului de iarnă şi sosirea primăverii, pentru că atunci răsar şi ghioceii. Şi vă mai spun ceva: atunci când băieţii se prefac că uită de ziua aceasta şi imediat după ce fetele noastre se alungesc şi exprimă dezamăgire, scot mărţişorul din buzunar„.

Bubu

„De 1 martie eu întotdeauna dăruiesc mărtişoare şi câteodată şi ghiocei. Le dăruiesc tuturor fetelor, mamei mele, bunicii mele şi în general persoanelor foarte dragi mie. Mărţişoarele de obicei le iau pe comandă sau de la Muzeul Ţăranului Român. Am şi prieteni care cu asta se ocupă şi sunt de toate tipurile care mai de care mai diferite şi mai speciale. Anul acesta aştept cu nerăbdare să văd ce mărtişoare mi se vor aduce sau ce mărtişoare voi vedea şi le voi alege cu mare grijă, să fie cele mai speciale mărtişoare în aşa fel încât tuturor fetelor să le placă în special fetelor din Lala Band”.

Sore

„Am primit de la tata o broşă sub formă de bufniţă care mi-e foarte dragă. Mărtişoare propriu-zise primeam în şcoala generală, mai puţin în liceu, în facultate nici atât… Cred că mărţişoarele au fost înlocuite treptat cu florile, iar ale mele întâmplător sunt chiar zambilele aşa că sunt cea mai fericită pe 1 Martie”.

Alexia

„Nu pot spune că am un mărţişor preferat! Le prefer întotdeauna pe cele oferite din inimă! Când eram tare micuţă, primul mărţişor primit şi de care îmi amintesc a fost o răţuşcă pe care o mai păstrez şi acum! Într-o zi de 1 martie, în urmă cu mulţi ani am avut un spectacol la şcoala de balet unde activam. Până aici nimic deosebit, însă în acel spectacol, într-un moment foarte frumos, am reuşit să mă dau cap în cap cu colega mea de scenă”.

Liviu

„Dăruiesc mărtişoare tuturor femeilor importante din viaţa mea, pentru că mi se pare mult mai reprezentativ pentru această sărbătoare. În fiecare an obişnuiesc să aleg mărtişoare inedite, care să rămână în sufletul femeilor cărora le ofer. Amintire amuzantă: Eram în clasa a doua şi îmi plăcea o fată. Am pus pariu cu băieţii că o sărut după ce îi dau mărţişorul. I-am dat mărţişorul şi am pupat-o, după care am luat-o la fugă prin şcoală, cu ea în spate, încercând să mă nimerească cu mărţişorul pe care tocmai i-l oferisem”.

Dorian

„1 Martie este o sărbătoare pe care o îndrăgesc foarte mult, în primul rând pentru că am ocazia să fiu drăguţ şi să ofer flori tuturor domnişoarelor şi doamnelor, iar în al doilea rând pentru că este prima zi din primăvară, anotimpul meu preferat! Nu ofer mărtişoare decât persoanelor apropiate, încât nu sunt prea priceput în a alege aceste „bijuterii” , însă ofer ghiocei în loc de mărtişoare, pentru că mi se par foarte reprezentativi”.

Rapha

„În fiecare an, de 1 Martie, am cumpărat fel de fel de mărtişoare şi flori de primăvară. Femeilor importante din viaţa mea le-am oferit mereu ceva mai special. La şcoală era exclus să nu dăruiesc profesoarelor flori şi colegelor de clasă mărtişoare simbolice. Atât 1 Martie, cât şi 8 Martie, sunt zile speciale, care simbolizează începutul primăverii şi în care celebrăm mai mult decât de obicei existenţa sexului frumos. Într-un an, de 1 martie am vrut să cuceresc o fată cu un anume mărţişor, dar n-am avut curajul să o fac; fata era ceva mai mare decât mine. Într-un final am ajuns să îl dăruiesc mamei”.