Marturiile oamenilor balonați

Apropo.ro / 27.02.2006, 11:58
Marturiile oamenilor balonați
Ca e la pasta de dinți sau iaurturi reclama de tip "testimonial" este la fel de penibila. Și pentru produs și pentru actorul (anonim sau consacrat) care lauda produsul. Stai liniștit în fața ecranului cand brusc, apare o gospodina plouata care te anunța pe un

Ca e la pasta de dinți sau iaurturi reclama de tip „testimonial” este la fel de penibila. Și pentru produs și pentru actorul (anonim sau consacrat) care lauda produsul.

Stai liniștit în fața ecranului cand brusc, apare o gospodina plouata care te anunța pe un ton jalnic ca se simțea foarte balonata și nimic din lumea asta mare parca nu mai avea vreun sens. Și înca una. Și apoi înca una. Toate dezamagite de viața lor. Însa povestea nu se oprește aici pentru ca, nu-i așa?, o cutiuța de iaurțel te ajuta sa treci peste chinurile vieții exact ca o sticluța de bautura.

Probabil acesta e motivul pentru care pe forumul produsului respectiv (știu ca nu va imaginați ca exista și așa ceva!) un utilizator mai cu simțul umorului a raspuns întrebarii „e adevarat ca funcționeaza în 14 zile?” prin: „da, prietenu’ meu seringa îl injecteaza direct în vena iar rezultatele sunt peste așteptari, în numa’ 5 minute intra în transa”. Sa nu mai spunem ca produsul pare sa se adreseze doar femeilor, se pare ca din cauza nemernicilor de barbați romani doar ele mai au probleme intestinale în țara asta. Cel puțin în concepția celor care au gandit reclama și a caror slogan de sfarșit e „Tu, ești convinsa?”.

Nici nu trece bine prima runda de reclame, începe filmul, te relaxezi și te concentrezi pe împușcaturile, saruturile și mașinile de pe ecran. N-ai noroc prea mult timp, apare a doua runda de reclame, tot „testimonials”, de data aceasta cu pasta de dinți. Aici deja sunt doua produse diferite. Unul care este recomandat de o doamna ( sau domnișoara) necunoscuta în același stil: „ma dureau dinții, la cald, rece, dulce, etc”.

Practic era chinuita mereu și deci nervoasa, probabil chiar pusa pe cearta, așa ca pentru a nu se mai certa cu lumea din jur și-a cumparat o pasta de dinți. Și viața ei a capatat astfel un alt sens. Alt produs pentru igiena dentara, una mai veche, înca înainte ca „Secretele Mariei” sa fie divulgate. Iar în rolul nemulțumitului este însuși Cristian Popa, care între timp a devenit mare star. Va dați seama? Pe langa faptul ca l-a scapat de tartru, pasta de dinți l-a facut și vedeta. Așa da.

Tags: