Mărturisiri incredibile! Miron Cozma dezvăluie motivul pentru care s-a despărţit de Marinela Niţu

De: Nicoleta Nicolae / 21.07.2015, 08:50
Mărturisiri incredibile! Miron Cozma dezvăluie motivul pentru care s-a despărţit de Marinela Niţu
Acum ceva timp, Miron Cozma s-a despărţit de marea iubire a vieţii lui.

Motivele rupturii de Marinela Niţu le-a dezvăluit, în exclusivitate pentru „ring”, chiar… Miron Cozma.  I-a scris poeme de dragoste, a dansat şi a cantat împreună cu ea, şi-au făcut jurăminte romantice, dar, în cele din urmă, s-au despărţit.
„M-am despărţit de Marinela. Îmi pare rău, dar sunt lucruri peste care nu pot trece. I-am spus că onoarea mea e mai importantă decât ea şi sunt lucruri pe care nu le pot accepta. Nu mă port urât cu femeile, dar să vină o femeie şi să-mi spună: «Nu mânca ceapă şi usturoi, nu bea un pahar de vin, nu asculta muzică, nu te ruga, nu pune tămâie şi multe altele!»?!… Păi, stai, că nu mă călugăresc! Dar cum e posibil ca la mine în casă să nu pot asculta muzică?!… Acum e mai bine! Eu sunt haiduc!”, a mărturisit Miron Cosma în exclusivitate pentru „ring”.

Fostul lider al minerilor a explicat de ce nu s-a căsătorit la ‚starea civilă” şi cu Marinela Niţu. „N-am fost căsătorit cu Marinela la primărie, ci doar în faţa lui Dumnezeu (logodiţi – n.r.). Cu doamna avocat (Monica) am fost căsătorit şi acea experienţă m-a făcut să nu mai am încredere în femei”, dezvăluie Cozma.