Măruţă & Company – Happy Hour se întoarce!

De: Cătălina Matei / 07.09.2009, 00:00
Măruţă & Company - Happy Hour se întoarce!
Din 7 septembrie, “Stăpînul aMăruţelor” revine în forţă la PRO TV cu un nou sezon de ”Happy Hour”. Măruţă & Company, dar şi Happylica, abia aşteaptă să stea la poveşti cu vedete de tot soiul. Nu vor lipsi nici dezvăluirile din lumea mondenă a României, exclusivităţile şi nici muzica bună asigurată de trupa Zero şi, bineînţeles, de Veveriţele de la RedBlonde. Totul într-un decor nou-nouţ!

Dezvăluirile lui Măruţă

– Ce se schimbă în noul sezon de ”Happy Hour”?
Emisiunea s-a bucurat tot timpul anului de audienţe foarte bune, aşa încît nu vom opera schimbări majore în formatul ei. Vom avea însă un nou decor, aşa cum se întîmplă la fiecare nou sezon, ne vom strădui să avem invitaţi care să intereseze publicul, să avem în continuare muzică bună şi să oferim telespectatorilor un program reconfortant.

– Spuneai că îşi va schimba cineva culoarea părului… Ai accepta o astfel de provocare?
Era o glumă vizînd tocmai această obsesie a schimbărilor cu orice preţ. Dacă vorbim la propriu, orizontul de aşteptare stă în coafurile Veveriţelor. Sper că nu v-aţi gîndit la mine! Vreţi să mă fac blond?!

– Apropo de look, îţi vei mai lăsa vreodată părul lung?
Eee, ce tînăr eram! Nu, nu mai privim în urmă, ne tundem scurt şi ne vedem de drum.

– Revenind la emisiune, ce vedete vor fi prezente în noul decor?
Despre asta, telespectatorii noştri vor afla din promourile şi ştirile zilnice. Nu spunem tot de-acum, lăsăm suspansul să acţioneze. Dar, oricum, cine e de top şi în top e la ”Happy Hour”!

– Ce ne poţi spune despre prima ediţie Happy Hour din acest sezon?
Că va fi una simpatică, va avea invitaţi carismatici, iar eu voi face sigur vreo gafă, că iau startul mai greu după vacanţă. Pot să vă spun că în ediţia de luni, 7 septembrie, telespectatorii vor vedea în premieră, după 20 de ani de absenţă pe scenă, imagini cu celebra Narghita, diva ritmurilor indiene în anii ’80, prietenă cu Raj Kapur şi apreciată de Indira Ghandi.

Tot luni, după ce a cumpărat PRO TV-ul, State vine în inspecţie şi vom afla la ”Happy Hour” pe cine vrea să păstreze şi pe cine vrea să pună pe liber. Va veni şi doamna Maria Ciobanu si vom afla ce are ea de spus înainte de începerea procesului dintre fraţii Dolănescu!

– Dacă tu ai fi invitat la ”Happy Hour”, ce melodie ai vrea să-ţi cînte Veveriţele?
”M-a făcut mama oltean”, ce altceva?!

– Cît de ”neliniştite” sînt ele în timpul pauzelor?
La fel ca şi în timpul emisiei. Cum să vă spun, ele sînt programate să se agite tot timpul şi, mai mult decît atît, să nu-i lase nici pe cei din jurul lor liniştiţi.

– Ţi-au făcut vreo farsă pînă acum?
Nu, întrebarea corectă ar fi dacă a fost vreo zi în care să nu pună la cale ceva!

Veveriţele, brand de ţară!

– Cum v-aţi distrat voi în această vară?
Alina: Dacă vorbim de concediu, vara asta nu prea am avut parte de multe zile libere, aşa că nu prea a fost vacanţă. Ne-am bucurat de cîteva zile la mare şi atît. În rest, foarte multe concerte. Dar noi ne distrăm mereu!

– Pe unde aţi mai cîntat?
Mădălina: Pe unde nu am cîntat?! Sinaia, Piteşti, Mioveni, Buzău… mai spunem?!

– Deja numele ”Veveriţele” a devenit brand de ţară! Vi se mai spune RedBlonde?
Alina şi Mădălina: Din păcate, nu prea… Toată lumea ne spune ”Veveriţele”, însă, atunci cînd urcăm pe scenă, la concerte, sîntem RedBlonde. Dar ne-am împăcat cu gîndul că, pe la 50 de ani, cînd o să ne plîngem de şale, tot ”Veveriţe” o să fim.

– Măruţă anunţă ceva schimbări de culoare… Dintre voi, cine îşi va schimba look-ul?
Alina: Cu puţin noroc, eu. Mădălina este fidelă blondului, fiind de altfel partea statornică a trupei. Dacă vă referiţi la alte schimbări, vă invităm să fiţi cu ochii pe noi din 7 septembrie, cînd revenim într-un decor schimbat.

– Ce melodie credeţi că i se potriveşte cel mai bine lui Măruţă?
Alina şi Mădălina: Probabil, piesa lui Frank Sinatra ”Love and marriage”. De ce, cred că nu e nevoie să mai spunem, e evident.

– Ce se întîmplă cu şcoala în această toamnă?
Alina: Eu o să încep anul doi la Teatru, să vedem cum o să le împac pe toate şi anul ăsta. Iar Mădălina, probabil, se va angaja ”full time” să mă mediteze pe mine la Teatru universal.

Din noul sezon “Happy Hour” nu vor lipsi dezvăluirile din lumea mondenă a României, exclusivităţile şi muzica bună asigurată de trupa Zero şi, bineînţeles, de Veveriţele de la RedBlonde.

Stilişti: Ina Isbăşescu şi Rodica Enescu