Măruţă e Moş Crăciun la “Happy Hour”

De: Nicoleta Nicolae / 18.12.2012, 13:02
Măruţă e Moş Crăciun la “Happy Hour”
Crăciunul acesta, Cătălin Măruţă este Moş Crăciun la “Happy Hour” şi apără sărbătoarea care este în pericol de a fi furată.

Anul acesta patru Moşi care se cred mai cool şi mai cu… fes decât bătrânul Moş Crăciun vor să îi ia locul în săniuţă şi îl provoacă la luptă dreaptă. Moşii cu sacul plin de tupeu care îi vor da de furcă lui Moş Crăciun Clasic sunt Moş Sexy, Moş Rock, Moş Hip Hop şi Moş Manelist. Astfel, începând de azi, 18 decembrie, şi până vineri, 21 decembrie, la „Happy Hour” Moşii se vor întrece în probe care mai de care mai dificile în încercarea de a revendica sărbătoarea Crăciunului.

Catalin Maruta
Aşa se face că anul acesta Măruţă intra în rolul lui Moş Crăciun şi se ia la întrecere cu fiecare dintre ceilalţi Moşi pentru a demonstra că e cel mai bun şi că anul ăsta Crăciunul trebuie să rămână aşa cum îl ştim cu toţii. Moş Măruţă se va lupta cu Moş Sexy, în persoana lui Jean de la Craiova, la sală, acolo unde îşi vor arăta muşchii şi îşi vor compara sex-appealul, pentru că e nevoie de rezistenţă şi şarm în săniuţa care aduce cadouri. Apoi, Moşul de la „Happy Hour” se va întrece cu Moş Rock, în persoana lui Cristian Popescu Piedone, cei doi măsurându-şi popularitatea în pregătiri pentru masa de Crăciun. După care, va urma confruntarea cu Moşul Hip-Hop, întruchipat de Marius Gavrilă, pe care Moş Măruţă va trebui să-l întreacă în cursa de livrare a cadourilor. În fine, cel de-al patrulea Moş cu care Moş Măruţa se va întâlni pe „ring” este Moş Manelist, nimeni altul decât Pepe, cu care se va întrece la împodobit bradul de Crăciun.

Maruta

După un adevărat maraton de probe, Moşii se vor întâlni în platoul „Happy Hour” de la Pro Tv vinerea aceasta, pe 21 decembrie, în ultima ediţie din an. Atunci, Moş Măruţa şi ceilalţi Moşi vor lua parte la Olimpiada Jocurilor de Iarnă pentru Moşi, în care vor fi supuşi unor probe demne de orice Moş Crăciun şi vor fi jurizaţi de copii ai vedetelor. Cine va câştiga, care Moş e mai Moş decât celălalt, telespectatorii Pro Tv vor afla vineri, la „Happy Hour”!