Măruţă îi vrea pe Beckham şi Robbie Williams pe Happylica

Apropo.ro / 03.09.2012, 07:00
Măruţă îi vrea pe Beckham şi Robbie Williams pe Happylica
Cătălin Măruţă a început în forţă cel de-al şaselea sezon ”Happy Hour” la PRO TV. Cu această ocazie, ne-a dezvăluit ce vedete şi-ar dori să vadă pe Happylica, care sunt idolii lui în materie de televiziune, dar şi ce a făcut în vacaţa de vară.

– Începe un nou sezon Happy Hour la PRO TV. Ce ai mai putea să ne aduci nou şi senzaţional?
Crede-mă că pot, lumea showbiz-ului, mai ales în România, e sursă continuă de elemente senzaţionale, iar noi asta şi facem, asta prezentăm… Publicul va primi subiecte tari, actuale, interesante, poveşti care ţin audienţa cu sufletul la gură. N-am nicio îndoială că vor apărea zilnic subiecte calde, la noi lumea mondenă e ca lava vulcanului, ca o falie nervoasă, nu stă locului nicio clipă.

– Dacă ai putea invita pe oricine de pe lumea asta pe Happylica, cine ar fi acela? De ce? Şi, mai ales, ce farse i-ai face?
Dacă ar fi aşa uşor să-mi aduc preferaţii în emisiune, n-aş sta nicio clipă pe gânduri. În primul rând, l-aş invita pe Jose Mourinho, antrenorul de la Real Madrid, de fapt cel mai titrat şi, cred eu, cel mai bun antrenor din lume, om a cărui muncă o respect enorm, îl admir de mult timp. L-aş mai invita pe David Beckham, dacă tot suntem la capitolul fotbal. Din muzică, l-aş alege deocamdată pe Robbie Williams… Nu e numai un cântăreţ bun şi complet, este şi un interlocutor foarte amuzant. Cât despre ce farse le-aş face… găsesc eu ceva, nu vă spun ce anume, fiindcă mă tem să nu „transpire” şi să afle, ha,ha!

– Îţi mai aduci aminte cum a fost când ai intrat prima oară în direct, într-o emisiune TV?
Bineînţeles că-mi amintesc, n-am cum să uit aşa ceva. Prima oară, am fost în emisie la Super Nova, era o televiziune mică, dar pasul era uriaş, până atunci lucrasem doar în radio. Am avut nişte emoţii de mi se înnodaseră venele şi terminaţiile nervoase, dar în cele din urmă a fost foarte fain, am ieşit transpirat din emisie, dar fericit.

– În copilărie, ce visai să devii? Cu meseria asta, l-ai dezamăgit sau îl faci mândru pe copilul Măruţă?
Dezamăgit?! Păi, asta mi-am dorit dintotdeauna! Când m-am dus la Facultatea de Drept, am ştiut că justiţia va fi mai degrabă o pasiune extra-profesională. Mi-a plăcut, nu zic nu, dar am avut dintotdeauna o chemare mai ales pentru audiovizual. Dintotdeauna am vrut să lucrez în mediul ăsta, doar că, atunci când eram mic, nu pricepeam cum pot intra pe poarta asta, mai ales că vremurile nu permiteau o carieră în televiziune.

– Ai spus că, atunci când erai mic, colecţionai timbre. Ce hobby-uri ai acum?
Acum colecţionez ceasuri, ha, ha! Pe bune, am o colecţie impresionantă, îmi plac foarte mult, după cum îmi place şi să fac cadou ceasuri. După cum vezi, colecţiile au rămas pasiunea mea, dintre toate hobby-urile, la ăsta mă pricep cel mai bine…

– Când ai timp să stai la televizor, la ce emisiuni/seriale/filme te uiţi?
Stau numai cu telecomanda în mână, îmi place să zapez canalele, să nu pierd nimic.

– Există un om de televiziune, din showbiz-ul internaţional, care îţi stârneşte sincer admiraţia, pe care îl ai drept model?
Îl admir enorm pe Jay Leno, e firesc să fie aşa şi nu cred că te surprinde prea tare răspunsul meu. Îmi place mult şi Dr. Oz, dar cred că cel mai mult îl admir şi-l respect pe Richard Quest, celebrul analist economic de la CNN, care a fost şi în România, de altfel. Face nişte emisiuni excepţionale, cine se uită la CNN ştie despre ce vorbesc.

– În vacanţă cum a fost?
Pe scurt, am fost mai întâi la St. Tropez şi pe urmă în Spania, la Marbella. Locul nou a fost Saint Tropez, la Marbella am mai fost de nu ştiu câte ori, fiindcă ne place enorm şi ne-am obişnuit să serbăm ziua Andrei acolo, în fiecare an. David n-a fost cu noi, am considerat că e totuşi prea mic pentru asemenea distanţe şi asemenea vacanţe. Ştiu că unii îşi cară copiii, chiar şi foarte mici, oriunde se duc, le admir curajul, dar noi am zis că e mai bine ca David să stea acasă. În schimb, l-am luat cu noi la mare în ţară, i-a plăcut la nebunie, mai ales apa, adică valurile. Suveniruri am cumpărat destule, ca de fiecare dată, cumpărăm obiecte de ornament, vederi, timbre şi neapărat ceasuri…
Gabriela Groza