Maruta isi marita magarusa

Apropo.ro / 14.02.2008, 09:57
Pe 14 februarie, in studioul lui Maruta, iubirea va fi la ea acasa. La "Happy Hour", Fiona - magarusa nazdravana - isi va gasi perechea.

De Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie, in studioul lui Catalin Maruta de la Pro Tv iubirea va fi la ea acasa.

Asta pentru ca, in direct la ”Happy Hour”, Fiona, magarusa nazdravana de la Buftea, isi va gasi alesul inimii.

”De Sfantul Valentin, o vom marita pe Fiona in direct si vom afla si cine este castigatorul concursului Un magar indragostit, care se alege cu o excursie de doua persoane in Grecia”, spune Maruta.

Alesi pe spranceana si pe urechiuse smechere, cei patru pretendenti ai Fionei se intrec de aproape o luna pe site-ul emisiunii www.happyhour.ro si asteapta emotionati sa afle cine este cel mai potrivit pentru pretentioasa magarusa.

Pana acum, cel care se bucura de cele mai multe voturi din partea celor de acasa este Rigoletto (10965 de voturi), urmat de Nicu (3867 de voturi), John (3149 de voturi) si Matei (2263 de voturi).

Clasamentul se poate insa schimba, iar cei care voteaza hotarasc care este cel mai educat, respectuos, grijuliu si iubitor magarus.

Pentru o editie atat de speciala, din platoul lui Maruta nu puteau lipsi cascadorul Paul Fister, cel care are grija de frumusica Fiona, dar si bucatarul indian Raymon Gomez, care ii va pregati sensibilei magaruse un tort de … nunta!

Si pentru ca o zi a iubirii nu este completa fara o dedicatie pentru toti indragostitii, Fabrizio Faniello vine tocmai din Italia special pentru a fi la Pro Tv alaturi de toti invitatii lui Maruta si, impreuna cu Andreea Antonescu, le va darui celor care sarbatoresc Sfantul Valentin o melodie de dragoste. Acestora li se vor alatura la ”Happy Hour” si surorile Ioana si Crsitina Sucu.

Tot joi, 14 februarie, la ”Happy Hour” va fi desemnat prin tragere la sorti electronica, din randul celor care au votat unul din cei patru magarusi, norocosul castigator al unei excursii de doua persoane in Grecia, in perioada Pastelui.