Maruta se desparte de bradutul fitos

De: Dragos Tanase / 19.12.2007, 17:34
Maruta se desparte de bradutul fitos
Castigatorul celui mai fitos brad, oferit de Catalin Maruta, va fi desemnat pe 20 decembrie, prin tragere la sorti, la emisiunea Happy Hour.

Castigatorul celui mai fitos brad din Romania pus la bataie de Maruta va fi desemnat, joi, 20 decembrie, prin tragere la sorti, in cadrul emisiunii Happy Hour, difuzata de Pro TV, incepand cu ora 17.45.

Posesorul bradutului va fi invitat apoi in emisiunea de vineri pentru a-si ridica trofeul dorit de zeci de telespectatori.

Toti cei care vor ca bradul sa ajunga in casele lor mai au o singura zi sa se inscrie in competitia “O, brad fitos” care se desfasoara pe site-ul www.happyhour.ro.

Bradul este impodobit, in acest moment, cu peste 50 de globuri semnate de cele mai iubite personalitati printre care Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Andreea Esca, Eros Ramazzotti, Ilie Nastase, Marius Lacatus, Nicola, Maria Dragomiroiu si multi altii.

Pana in acest moment, pe site-ul www.happyhour.ro s-au inscris aproximativ 24.000 de telespectatori care isi doresc acest brad.

Recordul de accesari a paginii www.happyhour.ro fost stabilit in ziua de 11 Decembrie, cand pe site-ul emisiunii au intrat 10.418 de vizitatori unici, potrivit Google Analytics.