Măruţă şi “minunea” Blondy

Apropo.ro / 17.11.2008, 00:00
Măruţă şi “minunea” Blondy
Pentru că o lume fără decolteuri, fuste mini şi, mai ales, fete blonde nu este o perspectivă happy, telespectatorii PRO TV au hotărît: Măruţă trebuie să le convingă pe fostele fete Blondy, adică Andreea Bănică şi Cristina Rus, să cînte încă o dată împreună, la ”Happy Hour”.

Nu vrem bani,
nu vrem benzină,
vrem ca Blondy să revină!

Sub acest slogan, Măruţă a reuşit să strîngă în faţa casei Andreei Bănică, în dimineaţa zilei de 11 noiembrie, blonde ”cîtă frunză, cîtă iarbă”! Fetele nu au stat prea mult pe gînduri şi şi-au cerut drepturile: acelea de a fi din nou ”reprezentate” de Blondy. Iar în cazul în care minunea nu se împlineşte, blondele sînt gata să treacă la măsuri mai dure: vor să se vopsească, să îşi lungească fustele şi să poarte numai bluze largi, cu guler înalt.

Măruţă… în balon!

Pentru a le convinge pe Cristina şi Andreea să se reunească la ”Happy Hour”, Măruţă s-a urcat în balon! Dacă cele două Blondy au avut curaj să facă asta într-un videoclip mai vechi, prezentatorul de la PRO TV nu s-a lăsat mai prejos, sperînd astfel ca fetele să-i răsplătească din plin curajul cu o minune: să cînte la ”Happy Hour”.

Apel de la deţinuţi

Măruţă şi un grup de deţinuţi au transmis un mesaj fostelor Blondy: să se reunească la ”Happy Hour”. Pentru că munca în închisoare e mai uşoară cu gîndul la frumuseţi blonde, deţinuţii şi-au amin­tit de vremurile cînd Andreea şi Cristina cîntau ”Ai greşit”!