Maruta te trimite in Grecia cu „Un magar indragostit”

Apropo.ro / 16.01.2008, 12:14
Maruta te trimite in Grecia cu
Catalin Maruta lanseaza concursul "Un magar indragostit" si isi propune, cu ajutorul telespectatorilor, sa uneasca destinele a doi magarusi.

Catalin Maruta lanseaza concursul ”Un magar indragostit” pe site-ul emisiunii www.happyhour.ro si isi propune, cu ajutorul voturilor telespectatorilor Pro Tv, sa uneasca destinele a doi magarusi.

Fiona, magarita-mascota a studiourilor MediaPro, i-a „marturisit” intr-un interviu prezentatorului ”Happy Hour” ca ar vrea sa se „marite”.

Cei patru pretendenti la ”copita” Fionei se vor intrece pe site-ul www.happyhour.ro, iar cei de acasa trebuie sa voteze magarul potrivit, intrand totodata in concursul care le poate aduce o vacanta de patru zile in Grecia, de Paste.

Cei patru pretendenti sunt John, Rigoletto, Nicu si Matei. Pe site-ul show-ului difuzat la Pro Tv de luni pana vineri de la ora 17.45 se gasesc pozele si povestile acestor magarusi, iar telespectatorii nu trebuie decat sa intre pe happyhour.ro si sa voteze magarul potrivit pentru Fiona.

Odata cu votul, se vor inscrie si la concursul ”Un magar indragostit”, iar pe 14 februarie, in cadrul emisiunii ”Happy Hour”, in urma unei trageri la sorti electronice va fi desemnat castigatorul. Norocosul se va alege cu o vacanta de Paste de patru zile, in doi, in Grecia, ca sa se bucure de o plimbare pe magarusi.

In plus, toti cei care acceseaza site-ul www.happyhour.ro pot da o mana de ajutor la construirea unui adapost pentru acesti magarusi, care momentan locuiesc intr-un adapost de animale, alaturi de alti fratiori si surorioare.

Au fost adusi in acest adapost de reprezentanti ai Asociatiei Gaia, o asociatie care se ocupa cu protectia animalelor, dupa ce au fost abandonati de stapani.

Pe www.happyhour.ro vor fi afisate conturi in care cei inimosi pot dona bani pentru salvarea magarusilor.