Măruţă versus Anna Lesko, la Happy Hour

Apropo.ro / 03.11.2008, 00:00
Măruţă versus Anna Lesko, la Happy Hour
Cu toate că cea mai votată minune propusă în cadrul rubricii ”Cele 7 minuni ale lui Măruţă” a fost ca prezentatorul de la PRO TV să-l convingă pe Gigi Becali să cînte în direct la ”Happy Hour”, campania electorală îl împiedică pe Măruţă să îndeplinească această minune. De aceea, Cătălin are ca obiectiv împăcarea cu Anna Lesko, “minunea” clasată pe locul doi în topul preferinţelor telespectatorilor.

Săptămîna trecută, Cătălin a avut-o ca ”ambasador” pe Marina Voica, pe care a rugat-o să-i trimită Annei un mesaj de pace în limba rusă. Şi pentru că una dintre pasiunile divei este pictura, Măruţă a ajuns la Muzeul colecţiilor de artă, unde a sperat să găsească un cadou potrivit pentru artistă… În ajutorul lui Măruţă a sărit chiar şi mama cosmeticelor americane, Christine Valmy, care a promis că, dacă Anna vine la ”Happy Hour”, îi va împărtăşi din secretele ei de ”tinereţe fără bătrîneţe şi ten fără de riduri”.

Pentru că prin intermediari sau cadouri nu a fost chip s-o convingă pe Anna Lesko să facă pace, Măruţă şi-a luat inima în dinţi şi s-a prezentat chiar în faţa locuinţei divei ca un adevărat cavaler: cu intenţii bune şi o trupă de mariachi în spate. Trupă care nu a pregetat să-i cînte Annei din răsputeri pînă şi melodii în limba rusă, doar-doar o va convinge să vină pe Happylica! Ziua următoare, Măruţă s-a echipat într-un costum de pompier şi, însoţit de o maşină a pompierilor, s-a oprit tot în faţa casei divei, care încă arde în flăcări, şi să-i dea o mînă de ajutor.

Cele 7 minuni ale lui Măruţă

Telespectatorii ”Happy Hour” sînt invitaţi să voteze în continuare în cadrul rubricii ”Cele 7 minuni ale lui Măruţă” minunea pe care vor să o vadă îndeplinită: să se împace Monica Columbeanu cu Iulia Albu, să se tundă Maria Dragomiroiu, Simona Sensual să devină Simona Om Normal, Paula Seling să cînte cu trupa Zero, să se refacă trupa Andre, Mariana Moculescu să cînte cu Paraziţii şi să se refacă trupa Blondy.