Maruta vine cu „Slagare de Happy Hour”, in ultima editie din acest an

Apropo.ro / 18.12.2008, 17:00
Maruta vine cu
Mirabela Dauer, Catalin Crisan, Corina Chiriac si Monica Anghel sunt invitatii lui Maruta la emisiunea "Happy Hour".

In ultima editie dinainte de vacanta de iarna, pe 19 decembrie, Maruta se intalneste la "Happy Hour" cu cativa dintre cei mai cunoscuti interpreti romani, in cadrul saptamanii "slagare de Happy Aur", si, in plus, va trimite acasa bradutul cel fitos.

Mirabela Dauer, Catalin Crisan, Corina Chiriac si Monica Anghel sunt invitatii lui Maruta care vor interpreta cele mai slagare dintre slagare! Acestia vor primi din partea emisiunii de la Pro Tv o diploma de popularitate, iar melodiile interpretate de ei vor fi declarate "slagare de Happy Hour". De pe Happylica, invitatii lui Maruta vor povesti ce inseamna un adevarat slagar, dar si cine mai compune in ziua de azi piese care vor fi fredonate si peste 20 de ani!

Tot in editia de vineri, Catalin Maruta va anunta si cine este castigatorul bradutului fitos pus la bataie pe site-ul emisiunii, www.happyhour.ro. Andreea Esca, Andra, Irina Loghin, Cristian Tantareanu, Cristi Minculescu de la Iris, Cristina Spatar, Marius Moga, Alex Velea si Corina Caragea sunt doar cateva vedete ale caror semnaturi se regasesc pe globurile cu staif.

Cei care s-au inscris in concursul "O, brad fitos!" are sansa sa devina un participant "happy", pentru ca Maruta il va numi stapan de drept al bradului de vedeta!

Chiar daca pe 19 decembrie "Happy Hour" intra in vacanta, telespectatorii Pro Tv mai au ocazia sa se intalneasca din nou cu Maruta chiar in ziua de Craciun, pe 25 decembrie, cand Mosul le va lasa sub brad o editie speciala "Happy Hour", dar si in noaptea dintre ani, pe 31 decembrie, cand Catalin va fi gazda unui show spectaculos, plin de muzica, dans si umor : "Happy New Year".

Sursa: ProTv

Foto: ProTv