Maruta viseaza la o sanie cu zurgalai! Dar sa fie si zapada

De: Dragos Tanase / 17.12.2007, 16:55
Maruta viseaza la o sanie cu zurgalai! Dar sa fie si zapada
Catalin Maruta a ales sa petreaca inca un Craciun in familie, astfel ca, impreuna cu Andra, se pregateste serios de colindat.

Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la Pro TV, a ales sa petreaca inca un Craciun in familie. Astfel, impreuna cu Andra, Maruta se pregateste serios de colindat, mai ales ca sarbatorile il vor gasi, mai intai, acasa la iubita sa.

”De Craciun, eu si Andra vom merge impreuna la Campia Turzii, la familia ei. Asa ca anul acesta ne vom intalni cu Mosul in mijlocul unei familii foarte numeroase. O sa colindam, o sa ne bucuram de prezenta celor dragi si, cu siguranta, ne vom infrupta cu tot soiul de bunatati. Apoi vom ajunge si la Tg. Jiu, la parintii mei, ca sa ii colindam si pe ei”, spune Maruta.

Intrebat ce isi doreste anul acesta de la Mos Craciun, prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” marturiseste ca viseaza la ”o ninsoare ca-n povesti, s-o plimb pe Andra cu o sanie cu cai si cu zurgalai".

La randul sau, Andra isi aminteste de copilarie si de Craciunul magic petrecut an de an in familie.

”Cand eram copil, ii scriam Mosului si ceream daruri pentru toata familia. Eram sigura ca ma va asculta si abia asteptam sa-i vad pe toti fericiti. Acelasi lucru imi doresc si acum: toti cei dragi mie sa fie bucurosi si sanatosi”, spune Andra.