Măruţă vrea să refacă trupa Andre

Apropo.ro / 10.11.2008, 00:00
Măruţă vrea să refacă trupa Andre
După multe încercări de a o convinge pe diva Anna Lesko să îi calce pragul emisiunii, Măruţă are acum o nouă misiune: să le readucă faţă în faţă pe Andreea Antonescu şi Andreea Bălan.

”Moşule, ce tînăr eşti”

Pentru că cea de-a doua minune pe care trebuie să o îndeplinească este să le convingă pe fostele Andre să cînte din nou împreună, la ”Happy Hour”, Măruţă a adunat cei mai tineri şi arătoşi ”Moşi” din ţară şi le-a dat mînă liberă la dans, pentru a le convinge ei pe fete. Iar ei, dansatori în trupa de striptease Flamingo, au dansat cu foc cu gîndul la împăcarea celor două.

Măruţă, şofer de autobuz

Pentru a le convinge pe cele două Andre să mai cînte măcar o dată o piesă împreună, Măruţă s-a apucat de condus autobuze. Însă nu orice fel de autobuz, ci unul cu care circulă cei mai mari fani Andre: trecuţi deja de vîrsta tinereţii, ei au rămas în continuare fanii Andre-elor şi au pe soneria telefoanelor mobile, de la mic la mare, celebra melodie ”Moşule, ce tînăr eşti”!

Moartea din Carpaţi sare în ajutor

Dacă cu vorba bună nu merge, atunci să fie voodoo! “Moartea din Carpaţi”, Cătălin Moroşanu, a sărit în ajutorul lui Măruţă şi a făcut voodoo cu păpuşile Andre, făcute după chipul şi asemănarea celor două cîntăreţe. Moroşanu le-a rugat pe fete să se împace pentru Măruţă, dar şi pentru ceilalţi fani ai trupei, care au crescut cu ”Lasă-mă, papa, la mare” … Votarea continuă în tot acest timp pe site-ul emisiunii, www.happyhour.ro, unde fanii emisiunii de la PRO TV au de ales dintre următoarele minuni: să se împace Monica Columbeanu cu Iulia Albu, să se tundă Maria Dra­go­miroiu, Simona Sensual să devină Simona Om Normal, Paula Seling să cînte cu trupa Zero, să-şi schimbe numele trupa Bambi, Mariana Moculescu să cînte cu Paraziţii şi să se refacă trupa Blondy (Andreea Bănică şi Cristina Rus).