Marvel Comics dezvăluie un nou erou gay “Captain America”

De: Loredana Toma / 17.03.2021, 19:25
Marvel Comics dezvăluie un nou erou gay “Captain America”

Următoarea producție “Captain America” îl prezintă pe Aron Fisher, noul erou gay al producției, un personaj ce se va dedica oamenilor asupriți, uitați și invizibili pentru societate, ce încearcă să găsească o viață mai bună.

“The United States of Captain America”, producție care va fi disponibilă din 2 iunie, îi va prezenta pe Steve Rogers, John Walker (un personaj pe care îl vom vedea, în curând, în filmul “The Falcon and the Winter Soldier”), Sam Wilson și Bucky Barnes formând o echipă și plecând  într-o călătorie pentru a recupera scutul furat al Căpitanului.

Eroul gay este salvatorul oamenilor uitați de societate

Pe drum ei îl întâlnesc pe Aaron Fischer, un erou gay, deschis, al oamenilor asupriți ai societății. Seria este scrisă de Christopher Cantwell, cu participarea artistică a lui Dale Eaglesham, precum și a scriitorului Joshua Trujillo și a artistei Jan Bazaldua.

Potrivit Unilad, Trujillo a declarat într-un comunicat de presă că “Aron este un personaj inspirat dintr-o comunitate stranie precum activiști, lideri și oameni simpli, care încearcă zi de zi să ducă o viață mai bună.  El îi reprezintă pe cei asupriți și pe cei uitați”.

“Sper că povestea lui de debut va rezona cu cititorii și va fi o sursă de inspirație pentru noua generație de eroi”, a mai precizat el. Bazaldua, la rândul său, le-a mulțumit  editorului Alanna Smith și lui Joshua Trujillo pentru că i-au cerut să creeze acest personaj, întrucât “i-a făcut plăcere să-l deseneze și, ca persoană gay, este fericită să prezinte lumii un personaj gay, deschis, care îl admiră pe Captain America și luptă contra forțelor rele pentru a-i ajuta pe aceia care sunt aproape invizibili pentru societate”.

“În timp ce-l desenam, m-am gândit: ‘Ok, Captain America luptă împotriva ființelor foarte puternice și salvează lumea aproape zilnic, iar Aron îi ajută pe aceia care sunt merg singuri pe stradă și au probleme pe care și le înfruntă în fiecare zi. Sper ca oamenii să fie încântați de rezultatul final”, a concluzionat aceasta.

CITEȘTE ȘI: Cei mai tari supereroi Marvel, acţiune la superlativ şi efecte speciale în „Captain America: Război Civil”

Captain America: Războinicul iernii

Foto: Profimedia Images