„Mary Poppins” se întoarce! Ce actriţă o va interpreta

De: Nicoleta Nicolae / 17.09.2015, 10:03
Studiourile Disney vor produce o continuare live-action a filmului "Mary Poppins", un lungmetraj clasic, ce a fost lansat pe marile ecrane în 1964 şi a fost recompensat cu cinci premii Oscar, informează bbc.com.


Potrivit Entertainment Weekly, noul film va avea la bază o serie de romane scrise de P. L. Travers, care prezintă aventurile unei bone originale şi cu puteri magice.

Filmul, care va fi regizat de Rob Marshall, cunoscut pentru regia unor lungmetraje precum „În inima pădurii/ Into the Woods” şi „Chicago”, va descrie felul în care Mary Poppins revine în familia Banks din Londra.

Actriţa Anne Hathaway este considerată marea favorită pentru obţinerea rolului principal în acest proiect cinematografic, potrivit casei de pariuri William Hill.

Ea are o cotă de 6/1 şi le devansează în acest clasament pe actriţele Emily Blunt (7/1) şi alte trei actriţe care au cota de 8/1 – Anna Kendrick, Carey Mulligan şi Meryl Streep.

Acţiunea noii producţii cinematografice va fi plasată la 20 de ani după evenimentele relatate în pelicula originală, desfăşurate în Londra edwardiană. Noul film va avea o acţiune plasată în timpul Marii crize economice (1929-1933).

Marc Shaiman şi Scott Wittman vor compune coloana sonoră a noului film.

Filmul original, în care rolul principal a fost interpretat de actriţa Julie Andrews, a avut la bază doar primul volum din seria „Mary Poppins” a scriitoarei P. L. Travers.