Masaj la tâmple şi dans, metodele prin care Delia îşi relaxeaza colegii juraţi la „iUmor”

De: Cristiana Trifu / 15.02.2018, 10:38
Masaj la tâmple şi dans, metodele prin care Delia îşi relaxeaza colegii juraţi la
Audiţiile pentru cel mai îndrăgit show de divertisment continuă zilele acestea, iar Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo găsesc noi metode de a se relaxa în pauze. Cei trei juraţi revin la pupitrul "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1.

Delia reuşeşte în această perioadă să îşi relaxeze cei doi colegi juraţi prin cele mai diverse metode. Astfel, fie ca este vorba de o glumă sau de un masaj aplicat pe tâmplele lui Mihai Bendeac, „tratamentul” s-a dovedit până acum foarte eficient. Iar când i se pare că Bendeac şi Cheloo au nevoie de o doză în plus de energie, Delia nu ezită să îi ia la dans.

Delia, Mihai Bendec şi Cheloo vor reveni la pupitrul de juraţi „iUmor” în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1. Cei care consideră că au umor şi că pot face o ţară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audiţiilor „iUmor” pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare dintre cele trei vedete îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.