Maseurul lui John Travolta face acuzații grave: „Mi-a atins penisul”

Apropo.ro / 04.12.2012, 13:00
Maseurul lui John Travolta face acuzații grave:
Actorul John Travolta este dat în judecată de un maseur, care îl acuză că i-ar fi făcut avansuri sexuale.

John Travolta a angajat un maseur profesionist pentru 200 de dolari pe oră. Individul nu știa că este vorba de marele actor, atunci când le-a fost programată întâlnirea.

Maseurul a fost luat cu un Lexus SUV și condus la reședința actorului. Însuși Travolta era la volan, dar individul nici nu a realizat acest lucru.

Odată ajunși la destinație, maseurul a observat un morman de prezervative. Travolta s-a dezbrăcat în fața lui imediat, pentru ca ședința să poată începe.

Maseurul a observat că penisul lui John Travolta era în semi-erecție, dar i-a propus să se întindă pe masa de masaj.

Din declarațiile maseurului la poliție este specificat clar că Travolta a început să îi facă acestuia avansuri sexuale, prin atingerea piciorului, urcând ușor spre scrot și penis. Acest „incident” având loc după aproape o oră de masaj.

Maseurul i-a explicat actorului că nu întreține relații sexuale cu clienții săi, dar Travolta s-a oferit să îi facă și el un masaj de relaxare.

Individul angajat de actorul american a mai scris în declarația de la poliție că Travolta a început, apoi, să se masturbeze în fața sa, fără jenă. „Hollywood-ul este controlat de evrei homosexuali care așteaptă favoruri în schimbul unor partide sexuale”.

Maseurul îi cere lui Travolta daune de 2 milioane de dolari.