Masina din „Back to the Future III” de vanzare pentru 600.000$

Apropo.ro / 18.10.2011, 11:05
Una din masinile DeLorean folosite in trilogia "Back to the Future" va fi scoasa la licitatie in curand, pretul de start fiind de 600.000$.

„Acest model a fost folosit in scena din 1955 in care Michael J. Fox o conduce inapoi in trecut si ajunge in 1885 ca sa il gaseasca pe Doc”, era specificat pe pagina companiei care va licita masina.

Din cele sapte modele DeLorean folosite in trilogia „Back to the future” se pare ca numai trei modele mai exista pe lume iar compania Profiles in History va expune DeLorean-ul la expozitia Comic-Con 2011, alaturi de alte obiecte care au fost folosite in film in speranta de a crea un mini muzeu „Back to the Future„.

Fanii vor avea posibilitatea de a se poza in aceasta masina pentru suma de 20$, bani care vor ajunge direct catre fundatia Michael J. Fox pentru cercetari in Parkinson.

Dupa expunerea la Comic Con, masina va fi vanduta prin licitatie, pretul de start fiind de 600.000$ insa reprezentanti ai casei de licitatii au declarat ca o parte din bani vor fi redirectionati tot catre o echipa de cercetatori, beneficiari ai fundatiei Michael J. Fox.