Maşina din ”Grădina lui Măruţă”

Apropo.ro / 20.04.2009, 00:00
Maşina din ”Grădina lui Măruţă”
În perioada 11 martie - 29 aprilie, talentaţi din toată ţara s-au înscris pe www.happyhour.ro în speranţa că vor avea ocazia să vină în direct în ”Grădina lui Măruţă”, pentru a cîştiga premiul pus la bătaie: un Mitsubishi Colt.

Sub atenta observaţie a grădinarului Măruţă, dar şi a ajutoarelor sale – Rică Răducanu, Rodica Popescu Bitănescu şi Viorel Lis, se va desemna cel mai rar soi din grădina happy. Distinsul juriu va decide cine-i cel mai dus şi îl va premia, ca să prindă… viteză.

Astfel, dintre toţi originalii care au apărut în ”Grădina lui Măruţă”, juriul va alege în ediţia ”Happy Hour” din 1 mai cine pleacă la volanul unui Mitsubishi Colt. Pe toată perioada concursului, grădinarul Măruţă s-a întîlnit la ”Happy Hour” cu zeci de talente care de care mai trăsnite.

Fie că l-au imitat pe Ştefan Bănică, fie că au dansat la 50 de ani ca la 20 sau au făcut figurine din gumă de mestecat, fie că au imitat animalele din ogradă sau şi-au lipit linguri pe piele, parada de soiuri happy i-a uimit pe telespectatorii PRO TV.

Printre cei pe care i-au putut admira cei de acasă se numără şi un bărbat care face figurine din gumă de mestecat doar cu dinţii, un concurent care face mobilă din oase de animale, un clujean supranumit omul-acordeon, dar şi un artist care face picturi în miniatură cu ajutorul microscopului şi un pensionar care construieşte căsuţe din beţe de chibrit.