Mașina lui Bond, scoasă la licitație! La ce preț a fost adjudecată?!

De: Gabriela Voicu / 08.10.2012, 16:30
Mașina lui Bond, scoasă la licitație! La ce preț a fost adjudecată?!
Un model Aston Martin condus de actorul Daniel Craig în filmul "Quantum of Solace" din seria James Bond, a fost vândut la o licitație din Londra. Află pentru ce sumă!

Mașina lui James Bond, condusă de actorul Daniel Craig în filmul „Quantum of Solace”, a fost vândutaă de curând la licitație, în Londra.

Suma obținută pentru modelul Aston Martin a fost 386.000 de dolari, iar cumpărătorul a rămas anonim, scrie inquisitr.com. Prețul este de 1.5 ori mai mare decât cel obișnuit al modelului respectiv.

Motorul acestei mașini coupe cu două uși este de șase litri, V12. Exemplarul a fost prezentat la licitația din Londra în cadrul căreia au fost vândute mai multe obiecte din seria „James Bond”.

Aston Martin 007

În cadrul aceluiași eveniment a mai fost vândută o pereche de pantaloni scurți purtați de Daniel Craig în același film, prețul acestora ajungând la 44.450 de lire.

Licitația cu scop caritabil a fost organizată cu o lună înainte de premiera celui mai nou film al seriei, „Skyfall”. Alături de Daniel Craig, în film joacă și Javier Bardem.

Premiera mondială va avea loc pe 9 noiembrie 2012. Vineri, legendarul personaj James Bond a aniversat 50 de ani. Cel care a deschis seria interpretărilor Agentului 007 este actorul Sean Connery.