Masina prinsa in „capcana” unei sosele surpate (Poze)

Apropo.ro / 08.08.2009, 23:34
Apropo.ro iti prezinta "radiografia" unei sosele din Romania, care a cedat in plina zi, sub rotile unei masini.

Copos avea dreptate: "Planeta se scufunda" si incepe chiar din Romania, unde asfaltul cedeaza in plina zi, iar soferii au ocazia sa joace intr-un scenariu celebru, "Sub Pamant SRL".

Azi, in jurul orei 19:00, un autoturism care circula regulamentar pe Bulevardul Eroilor a resimtit din plin efectele crizei la nivelul soselei, care s-a surpat pur si simplu, inghitind partea din fata a masinii.

Potrivit unor surse de la fata locului, masina a fost ridicata de pe sosea cu o macara, iar soferul intentioneaza sa dea in judecata Primaria pentru daunele produse.

Pentru aceasta situatie poate ca ar trebui trasi la raspundere si cei care au efectuat lucrari in apropierea sistemului de canalizare din aceasta zona "peticita".

In pozele de mai jos, puteti observa si agentii de circulatie privind neputinciosi cum asflatul a inghitit autoturismul, chiar in fata lor.

De asemenea, puteti observa "radiografia" soselei, al carei strat este inadmisibil de subtire. Imaginati-va ce tragedii s-ar putea produce daca soselele ar ceda sub vehicule mai grele decat cel din imagini, care eventual transporta substante cu risc de explozie.

Echipa Apropo.ro va prezinta magini de la fata locului:

NU RATA GALERIA FOTO!

 

Sursa foto: Mihai Vicoveanu