Masinarii pentru aruncarea fetusilor la canalizare

Apropo.ro / 01.12.2007, 17:58
Masinarii pentru aruncarea fetusilor la canalizare
Politia investigheaza cazul a patru clinici din Barcelona, vizitate frecvent de femei din Marea Britanie care voiau sa faca avort.

Patru clinici din Spania, dotate cu masinarii pentru aruncarea fetusilor la canalizare

Politia investigheaza cazul a patru clinici din Barcelona, vizitate frecvent de femei din Marea Britanie care voiau sa faca avort, ofiterii descoperind in aceste institutii masinarii folosite pentru a distruge fetusii si a-i arunca in canalizare.

Membri ai acestor clinici ajutau femeile insarcinate in opt luni sa avorteze. Politia l-a arestat pe Carlos MorÍn, directorul peruvian al clinicilor, sotia sa si alti patru colegi dupa ce organizatia crestina, e-Cristians, a dat in judecata clinicile, The Times. MorÍn a refuzat sa raspunda intrebarilor politiei.

Pentru ca faceau foarte mult zgomot, masinariile care erau legate la sistemul public de canalizare, erau pornite doar la primele ore ale diminetii pentru a nu atrage atentia asupra instalarii lor ilegale, potrivit unor surse din politie.

Ofiterii au testat in aceasta saptamana masinariile si au preluat probe ADN care ar putea da indicii despre clientii din trecut ai clinicii.