Masked Singer România începe din toamnă la PROTV

De: Andra Voiculescu / 19.08.2020, 13:39
Masked Singer România începe din toamnă la PROTV
PRO TV va difuza în această toamnă show-ul Masked Singer România.

The Masked Singer este un format TV în care celebrităţi intră într-o competiţie muzicală purtând măşti şi costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Sportivi, actori, cântăreţi, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta şi se vor duela costumaţi din cap până-n picioare în personaje fantastice. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ţinută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiţia.

Masked Singer România, prezentat de Jorge, este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice şi nimeni nu va şti identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv faţă de familie şi prietenii apropiaţi.

Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

Formatul original provine din Coreea de Sud, „King of Masked Singer”, a fost lansat în 2015 şi a devenit popular în multe ţări din lume, fiind recreat în China, Vietnam şi Thailanda.

Sursa foto: Facebook.com/maskedsingerromania