MasterChef, sezonul 6, revine cu un şort de aur

De: Nicoleta Nicolae / 13.09.2015, 10:00
MasterChef, sezonul 6, revine cu un şort de aur
Cel mai urmărit cooking show din România revine cu un nou sezon, luni, 14 septembrie, la PRO TV.

Începând cu ora 20:30, telespectatorii sunt invitaţi să îi cunoască pe primii aspiranţi la un loc în cea mai cunoscută bucătărie din România, extrem de determinaţi să-i surprindă pe cei 3 Chefi cu preparatele lor şi să primească un şorţ MasterChef.

Unul dintre aspiranţii la şorţul MasterChef cu care vom face cunoştinţă în prima ediţie este un proprietar de restaurant care va mărturisi cu o sinceritate zdrobitoare că nu s-a implicat niciodată în 20 de ani în bucătăria acestuia. Pe lângă acesta, o concurentă va încerca să cucerească papilele gustative ale celor 3 juraţi cu un Sistem Solar … dulce! Luni de la 20:30, telespectatorii vor putea afla care a fost reacţia juriului şi dacă gustul preparatelor a reuşit să aducă concurenţilor mult râvnitul şorţ.

În prima ediţie, Chefii vor avea o surpriză în momentul în care vor fi martorii unei cereri în căsătorie. Concurentul a primit un DA de la prietena lui, dar oare va reuşi să mai obţină cel puţin două răspunsuri pozitive pentru a accede mai departe în competiţie?

Începând din sezonul cu numărul şase, telespectatorii vor savura competiţia la un alt nivel. Totul, datorită noilor reguli care vor intensifica parcursul competitorilor către titlul de MasterChef! Una dintre acestea este şorţul de aur. Fiecare Chef are la dispoziţie un astfel de şorţ care trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef, în rândul celor 24 de concurenţi, fără a fi nevoit să mai parcurgă probele de departajare.