Măștile bizare care vor înlocui machiajul și operațiile estetice

De: Gabriela Voicu / 13.09.2013, 14:00
Măștile bizare care vor înlocui machiajul și operațiile estetice
Designerul Zhuoying Li a reușit să construiască o mască, numită "Uniface", care ar putea înlocui cu succes machiajul sau operațiile estetice pentru înfrumusețare.

Ochi mari, genele lungi, nasul mic, bărbia îngustă și obraji bine definiți sunt caracteristicile faciale mult râvnite de majoritatea femeilor din China. Ei bine, designerul chinez Zhuoying Li vine cu o soluție pentru a le avea pe toate: măștile din plastic. Zhuoying Li a reușit să construiască o mască, numită „Uniface”, care ar putea înlocui cu succes machiajul sau operațiile pentru înfrumusețare. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți adeziv special și să vă lipiți masca pe față.

Aceasta este foarte subțire și se poate respira prin ea fără probleme.

Cei care doresc să o poarte pot merge la clinica lui Zhuoying Li, unde, pentru 399 de dolari, le este lipită pe față cu un lipici special. Designerul garantează ca cei care o poartă se vor obișnui repede cu ea și vor uită că le acoperă fața.

O asiatică poartă masca Uniface

De asemenea, râsul, vorbitul sau expresiile faciale nu sunt afectate, deoarece masca are la bază o tehnologie de ultimă oră.

Odată aplicată pe față, „pielea bionică” nu mai poate fi scoasă decât de experții de la clinica lui Zhuoying Li.

Clienții care experimentează orice fel de disconfort au șansa de a o îndepărta gratis în prima lună. După această perioadă, costul se ridică la 59 de dolari.