Masuri de securitate la partida Steaua – Rapid

Apropo.ro / 19.03.2004, 10:27
Masuri de securitate la partida Steaua - Rapid
Ordinea publica la partida Steaua - Rapid, programata, duminica, de la ora 20.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, va fi asigurata de aproximativ 1.000 de luptatori din Brigada Speciala de Intervenție a Jandarmeriei "Vlad Țepeș". Suporterii echipei Steaua vor ocupa, la

Ordinea publica la partida Steaua – Rapid, programata, duminica, de la ora 20.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, va fi asigurata de aproximativ 1.000 de luptatori din Brigada Speciala de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș”.

Suporterii echipei Steaua vor ocupa, la acest meci, peluza întîi, în timp ce galeriei formației Rapid i-a fost rezervata peluza a doua.

Fanii celor doua echipe se vor deplasa individual la stadion.  Accesul pe stadionul Steaua va fi permis începînd cu ora 17.30 și se va face numai pe baza de bilete și invitații.

Recuzita celor doua galerii va putea cuprinde bannere, fulare, eșarfe și confetti. Pe stadion nu va fi permis accesul fanilor cu obiecte contondente, petarde, fumigene, artificii, substanțe iritant-lacrimogene, bauturi alcoolice, bannere cu mesaje obscene și xenofobe sau alte înscrisuri care pot incita la violența și rasism. De asemenea, nu va fi permisa intrarea persoanelor turbulente și a celor aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În zona stadionului, vînzarea bauturilor alcoolice va fi interzisa, duminica, începînd cu ora 17.00.

Mediafax