Masuri de securitate pentru meciul Dinamo-MSK Zilina

Apropo.ro / 04.08.2004, 09:59
Masuri de securitate pentru meciul Dinamo-MSK Zilina
Aproximativ 400 de jandarmi din cadrul Brigazii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei "Vlad Țepeș" vor asigura securitatea la partida Dinamo-MSK Zilina, programata, miercuri, în manșa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, se arata într-un comunicat remis

Aproximativ 400 de jandarmi din cadrul Brigazii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș” vor asigura securitatea la partida Dinamo-MSK Zilina, programata, miercuri, în manșa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, se arata într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX.

Galeria echipei Dinamo va ocupa, la acest meci, peluza a II-a, „Catalin Hîldan”, a stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare, suporterilor formației slovace fiindu-le rezervata peluza I. Accesul în interiorul stadionului pentru suporterii echipei Dinamo se va face pe la poarta din Șoseaua Barbu Vacarescu, iar susținatorii echipei MSK Zilina vor intra pe la poarta din Șoseaua Ștefan cel Mare și la intrarea din Calea Floreasca.

Accesul în stadion va fi permis numai pe baza de bilete, legitimații și invitații emise de clubul Dinamo, începînd cu ora 19.00.

Recuzita celor doua galerii va putea cuprinde bannere, fulare, eșarfe, confetti și steaguri, nefiind permisa introducerea în incinta stadionului a obiectelor contondente și a oricaror altor obiecte care ar putea fi aruncate pe teren. De asemenea, va fi interzisa intrarea cu artificii, petarde, substanțe iritant lacrimogene, bauturi alcoolice, bannere cu inscripții cu conținut obscen, incitator la violența, rasist sau xenofob. În comunicatul Jandameriei, se precizeaza ca persoanele cu potențial turbulent și cele aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor halucinogene nu vor avea acces în tribune.

Comercializarea bauturilor alcoolice în zona arenei din Șoseaua Ștefan cel Mare va fi interzisa, începînd cu ora 18.00.

Partida Dinamo București-MSK Zilina va începe la ora 21.00. În meciul tur, dinamoviștii au cîștigat cu 1-0.

Mediafax