MATHWORKS ofera un nou produs

Apropo.ro / 02.09.2004, 12:52
MATHWORKS ofera un nou produs
The MathWorks a anuntat recent disponibilitatea Video and Image Processing Blockset, un nou produs pentru design care încorporeaza sisteme de procesare video si de imagine. Video and Image Processing Blockset le permite inginerilor de imagine în industria aerospatiala, de aparare, auto,

The MathWorks a anuntat recent disponibilitatea Video and Image Processing Blockset, un nou produs pentru design care încorporeaza sisteme de procesare video si de imagine.

Video and Image Processing Blockset le permite inginerilor de imagine în industria aerospatiala, de aparare, auto, de comunicare, de electronice pentru consumatori, educatie, electronica medicala si alte industrii sa construiasca rapid modele, algoritmi de simulare si comportament de sistem, sa genereze C-code pentru furnizarea pe procesoare programabile si sa îsi verifice creatiile lor, toate în cadrul mediului Simulink®. Blockset-ul le ofera inginerilor posibilitatea de a utiliza design-uri bazate pe modele pentru dezvoltarea sistemelor încorporate, crescând foarte mult productivitatea utilizatorului si atingând un timp mai rapid pentru „product time-to-market”.

La începutul lunii viitoare, MathWorks va oferi de asemenea o actualizare la Embedded Target pentru TI C6000™ DSP, care adauga suport pentru platforma de dezvoltare video Texas Instruments DM64x.

„MathWorks are o lunga istorie în spatiul aplicatiilor de procesare a imaginii,” a declarat Charles Poynton, renumit autor si consultant în procesarea video digitala. „Noul Video and Image Processing Blockset va elimina multe dintre durerile din fluxul de munca cu care se confrunta designerii în comunicarea specificatiilor lor si în dezvoltarea, optimizarea si debugging-ul sistemelor lor.”

În plus, Model-Based Design le ofera inginerilor posibilitatea de a modela si simula sisteme si componente de procesare video, de viziune sau de imagine în Simulink înainte de o implementare costisitoare de hardware. Utilizatorii pot simula acum si genera automat point C code fluctuant si fix, pot sari usor de la tipul de date puncutale fluctuante la cel de date fixe. Utilizatorii pot simula si genera automat floating si coduri C fixed point, migrând usor de la tipuri de date floating la cele de tip fixed point în cadrul aceluiasi model. Video and Image Processing Blockset accelereaza stadiul design-ului astfel încât inginerii se pot concentra asupra dezvoltarii ideilor lor în loc de codul de debug.

„Lucram la procesarea în timp real a imaginii cu TI DSP (DM64x) ca procesori tinta pentru proiectul de proteza de retina,” a spus Dr. James Weiland de la Doheny Eye Institute de la University of Southern California. „Video and Image Processing Blockset face sarcina crearii design-ului nostru si prototipurilor de munca mult mai simpla.”

Video and Image Processing Blockset ofera o schema cadru bogata, personalizabila pentru crearea, simularea, implementarea si verificarea algoritmilor de procesare video si de imagine si sistemelor. Biblioteca sa include filtre 2-D, conversii, transformari geometrice, operatii morfologice si transformari pentru o dezvoltare rapida a specificatiilor de algoritm si sistem.

DESPRE THE MATHWORKS

MathWorks este liderul global care dezvolta software pentru utilizarea tehnica a computerelor pentru ingineri si oameni de stiinta în industrie, administratia publica si educatie. Cu un set de produse extensiv bazat pe MATLAB si Simulink, MathWorks ofera software si servicii pentru rezolvarea problemelor provocatoare si pentru accelerarea inovatiei în industriile auto-moto, aerospatiala de comunicare, serviciilor financiare, biotehnologie, electronica, utilizarii instrumentelor, proceselor si în alte industrii. MathWorks a fost fondata în 1984 si are peste 1.000 de angajati în întreaga lume, cu sedii centrale în Natick, Massachusetts.

Sursa: Romsym Data, preluat de SmartNews.