Matilda şi Ştefan Pascal, Nico şi Laurenţiu Matei şi Maria Buză şi George Pătraşcu se întrec la „2k1”

De: Cătălina Matei / 09.03.2017, 15:48
Matilda şi Ştefan Pascal, Nico şi Laurenţiu Matei şi Maria Buză şi George Pătraşcu se întrec la „2k1”
Matilda şi Ştefan Pascal, Nico şi Laurenţiu Matei şi Maria Buză şi George Pătraşcu sunt cele trei cupluri care se vor întrece sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, în emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Cei şase concurenţi vor face tot posibilul pentru a demonstra că sunt „2k1”, cuplul perfect al României, 100% compatibili, iar pentru asta Mirela Vaida le-a pregătit un extemporal despre casă şi familie.

Printre domeniile puse în joc de către echipa „2k1” în această după-amiază se numără „Începutul relaţiei”, „Dragoste şi alte nebuni” sau „Bugetul familiei”, însă echipele nu vor scăpa nici de întrebările „indiscrete”. „Cine cântă în casă, găina sau cocoşul?” sau „Care crede soţul că este cel mai mare defect al soţiei sale?” sunt doar câteva din întrebările spumoase care le vor da bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul emisiunii.

            Spre exemplu, la întrebarea „V-aţi urmărit vreodată soţul din gelozie?”, Matilda Pascal Cojocăriţa a povestit o întâmplare amuzantă: „M-a sunat la un moment dat cineva să îmi spună că soţul meu e cu cineva, să merg acolo. Era un bărbat. N-am stat pe gânduri şi l-am întrebat câţi ani are. Când mi-a zis 26, l-am întrebat: >, mărturisind că nu a dorit să dea curs invitaţiei de a-şi urmări soţul.

            Dacă au reuşit sau nu concurenţii să demonstreze că sunt cuplul perfect, dar şi ce alte întrebări i-au mai pus în dificultate, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi,  de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.