Matjaz Kek: Principalul pericol este Mutu

Apropo.ro / 02.06.2007, 13:28
Matjaz Kek: Principalul pericol este Mutu
Selecționerul Sloveniei, Matjaz Kek, a declarat, vineri, într-o conferința de presa, ca principalul pericol pentru echipa sa în meciul cu reprezentativa României, care va avea loc sâmbata, la Celje, în preliminariile CE 2008, este Adrian Mutu, informeaza cotidianul sloven 24

Selecționerul Sloveniei, Matjaz Kek, a declarat, vineri, într-o conferința de presa, ca principalul pericol pentru echipa sa în meciul cu reprezentativa României, care va avea loc sâmbata, la Celje, în preliminariile CE 2008, este Adrian Mutu, informeaza cotidianul sloven 24 Ur.

„Stafful medical va lua sâmbata dimineața o decizie în privința lui Bostjan Cesar, daca poate juca sau nu. Daca nu va fi apt va fi înlocuit de unul dintre Morec, Elsner sau Cipot. Românii combina excelent, știu jocul din pase scurte și sunt periculoși pe ambele flancuri. Principalul pericol este Adrian Mutu. Am dubii pentru linia de atac, daca sa folosesc cuplul Lavrici – Novakovici sau Lavrici – Rakovici”, a spus Kek.

Matjaz Kek și jucatorii sai au analizat, vineri dimineața, pe video, jocul naționalei României, dar și ultimul meci al Sloveniei, cel cu Olanda. „Începutul nostru slab din repriza a doua m-a deranjat cel mai mult, când jucatorii mei au stat prea departe de olandezi. În meciurile cu România acest lucru nu trebuie sa se repete”, a comentat selecționerul Sloveniei.

Conform presei slovene, formația probabila pe care Matjaz Kek o va trimite în teren la meciul cu România arata astfel: S. Handanovici, Ilici, Mavrici, Cesar (Morec), Jokici, Ceh, Komac, Koren, Acimovici, Lavrici, Rakovici (Novakovici).

Naționala României va întâlni reprezentativa Sloveniei sâmbata și miercuri, primul meci urmând sa se dispute la Celje, la ora 21.45, iar al doilea la Timișoara, la ora 21.00, în grupa G a preliminariilor CE 2008.

Mediafax