Matoko despre Andreea Bododel: „Nu dau 2 centi pe tarfe”

Apropo.ro / 13.10.2011, 11:31
Matoko despre Andreea Bododel:
Un nou scandal s-a iscat in showbiz-ul romanesc din cauza faptului ca Lucian Becali, un veritabil Casanova de Bucuresti, nu se poate decide asupra unei singure femei.

Ba Andreea Mantea, ba Sanziana Buruiana, ba Matoko Agnes, ba Andreea Bododel… toate patru au fost cucerite de nepotul lui Gigi Becali.

„Sa ne revenim putin… nu ma voi sinucide… suntem oameni maturi, liberi… nu a inselat nimeni pe nimeni… nu dau 2 centi pe tarfe nici eu si nici un barbat intreg la minte… asadar totul e ok… absolut normal”, spune Agnes. Mai mult, ea adauga ca „sunt inca foarte indragostita”.

Andreea Bododel si Lucian Becali s-au sarutat pana la ora 5:00 dimineata, dupa care au plecat impreuna acasa la el, desi bruneta sustine nu are nicio treaba cu el si se simte stresata.

Andreea Bododel

Ma streseaza cu sms-urile, dar eu nu am nici o treaba cu el. Nu vreau sa imi asociez imaginea cu acest baiat si nici cu altul. Eu sunt singura acum si mi-e bine asa. Nu vreau sa mai intru intr-o relatie foarte curand, pentru ca m-am saturat sa am relatii aiurea, scurte si cu cine nu trebuie. Va mai dura ceva vreme pana cand ma voi cupla din nou. In acest moment nu ma atrage nici un barbat, cunoscut sau necunoscut. Am foarte multe pretentii de la un potential iubit. In primul rand nu vreau sa ma minta sau sa ma insele. Nu am un sablon anume cum sa fie, dar imi plac barbatii bruneti, inalti si nu neaparat cu muschi. Decat un barbat frumos si fara creier, mai bine lipsa”, a declarat Andreea Bododel.

Citeste mai multe pe Showbiz.ro!