Matt Bomer va juca rolul lui Montgomery Clift într-un film pentru HBO

Apropo.ro / 08.01.2015, 09:51
 Matt Bomer va juca rolul lui Montgomery Clift într-un film pentru HBO
Matt Bomer, cunoscut din serialul White Collar i-a impresionat, se pare, pe mai marii de la HBO după rolul pe care l-a făcut în "The Normal Heart" în care jucă rolul unui bolnav de SIDA din anii '80. Spunem asta pentru că actorul a fost ales pentru a juca rolul principal în filmul despre viaţă actorului Montgomery "Monty" Clift, unul dintre primii actori adevăraţi ai Hollywood-ului.
Montgomery Clift a rivalizat la vremea lui cu James Dean şi Marlon Brandon, însă contribuţia lui la cinematografia americană nu este mai prejos de a celor doi – poate mai faimoşi că el – şi asta pentru că Monty este considerat primul actor care a folosit „metoda” că fel de a-şi înţelege şi jucă personajele. 
  
Montgomery Clift a avut şi o viaţă personală intensă. El şi-a negat cu încăpăţânare orientarea sexuală – homosexualitatea fiind în anii ’50 un subiect tabu – , şi a consumat alcool în exces. Carieră lui a luat sfârşit după ce un oribil accident de maşină i-a distrus faţă, considerată până atunci aproape de perfecţiune. 
  
Matt Bromer este fericit să între în pielea actorului, mai ales că se declară un fan al acestuia: ” Să vezi intensitatea vulnerabilităţii şi realismul pe care l-a adus personajelor, într-o vreme în care nu se cerea asta, e copleşitor. […] Să joc rolul cuiva, care a avut o importantă atât de mare pentru formarea mea că actor, va fi cu siguranţă şi înfricoşătoare, dar şi emoţionantă.” 
  
Filmările ar trebuie să înceapă în lunile următoare.