Matt Damon a fost cel mai bun actor din 2007

Apropo.ro / 03.01.2008, 12:04
Matt Damon a fost cel mai bun actor din 2007
Matt Damon a fost desemnat cel mai talentat actor de la Hollywood din 2007, în timp ce Eddie Murphy a fost desemnat cel mai slab interpret.

Matt Damon a fost desemnat cel mai talentat actor de la Hollywood din 2007, în timp ce Eddie Murphy a fost desemnat cel mai slab interpret, potrivit unui sondaj realizat de AOL Moviefone, informează BBC News.

Conform sondajului realizat online, pe un eșantion de 4 milioane de persoane, Murphy a fost desemnat cel mai slab actor de la Hollywood în 2007, pentru prestația sa din filmul "Norbit", în care a interpretat trei personaje, inclusiv o femeie obeză. De asemenea, Lindsay Lohan a fost desemnată cea mai slabă actriță din 2007, pentru interpretarea rolului unei ucigașe, în filmul "Știu cine m-a ucis".

Printre cei mai talentați actori din 2007 a fost desemnat și Matt Damon pentru rolurile din filmele "Ultimatumul lui Bourne" și "Ocean’s Thirteen. Acum sunt 13". Votanții au numit "Ultimatumul lui Bourne" cea mai bună continuare a unui film realizată în 2007.

Potrivit sondajului, Shia LeBeouf este cea mai bună actriță debutantă și a câștigat, împreună cu Megan Fox, titlul de cel mai bun duo de pe marile ecrane, pentru apariția din "Transformers".

Respondenții au mai desemnat-o pe Megan Fox și cea mai sexy prezență feminină a anului, cel mai sexy actor din 2007 fiind ales Johnny Depp, pentru intrepretarea din "Pirații din Caraibe: La capătul Lumii". Au mai fost desemnate cea mai populară producție cinema – "300 – Eroii de la Termopile" și filmul care a trezit cel mai mult interesul intervievaților – " Indiana Jones și Regatul Craniului de Cristal".