Matt Damon a venit în București

De: Gabriela Voicu / 08.11.2012, 19:00
Matt Damon a venit în București
Actorul Matt Damon a sosit în București pentru a participa la filmările peliculei "The Zero Theorem", regizată de Terry Gilliam, în colaborare cu studiourile MediaPRO.

Chipeșul actor Matt Damon a sosit luni în București, la invitația regizorului Terry Gilliam, pentru pelicula „The Zero Theorem”, realizată în colaborare cu studiourile MediaPRO. Actorul n-a emis pretenții speciale.

Matt Damon a venit în București luni seară, iar ieri, el nu a dorit să iasă din camera hotelului de patru stele în care este cazat, preferând să se odihnească și să butoneze telecomanda televizorului. Damon stă la etajul 8, având vedere spre piscina stabilimentului. Deși angajații hotelului au fost îndrumați să îi facă pe plac invitatului special, Matt nu i-a deranjat mai deloc, cerând doar de câteva ori sticle cu sucuri naturale de morcovi și de portocale.

Matt Damon, în București

Acțiunea filmului „The Zero Theorem”, pentru care Terry Gilliam s-a chinuit luni bune să facă rost de bani, se petrece în viitor și, pentru acest rol, Matt s-ar fi tuns la chelie, potrivit spuselor apropiaților lui. Artistul va rămâne în România aproximativ o săptămână, iar filmările vor avea loc la Buftea.

Matt Damon (42 de ani), unul dintre cel mai bine cotați actori de la Hollywood, a fost premiat cu Oscar în 1998, pentru rolul din „Good Will Hunting”. Cel mai mare succes al său a fost seria de filme cu agentul „Bourne”.

El a sosit în România după ce pe 6 august Sharon Stone și Andy Garcia au venit pentru a filma pelicula „What About Love”, la Snagov.