Matt Damon renunta la ‘Bourne’

Apropo.ro / 25.05.2007, 18:54
Matt Damon renunta la 'Bourne'
Intr-o declaratie facuta la Cannes, Matt Damon (Ocean's Third) a declarat nu mai este deloc interesat de personajul Jason Bourne, aflat deja la a patra ecranizare odata cu noul 'The Bourne Ultimatum', explica cinematical.com. 'Am terminat-o cu Bourne. Cred ca am dus


Intr-o declaratie facuta la Cannes, Matt Damon (Ocean’s Third) a declarat nu mai este deloc interesat de personajul Jason Bourne, aflat deja la a patra ecranizare odata cu noul ‘The Bourne Ultimatum’, explica cinematical.com.

‘Am terminat-o cu Bourne. Cred ca am dus treaba mult prea departe. Personajul va trai in continuare in carti, iar daca cineva va dori acest rol, nu are decat !’, declara Damon.

Cu toate ca Matt a refuzat rolul, turnarea celei de-a patra parti nu va fi stopata, si asta datorita succesului pe care pelicula l-ar putea avea.

Interesant va fi de vazut pe cine va alege Universal pentru personajul Bourne. Nu ar fi pentru prima data cand astfel de intamplari au loc pe platouri, la fel de cunoscut fiind personajul Jack Ryan (Alec Baldwin, Harrison Ford si Ben Affleck).

Alex Torek

Tags: