Matteo a filmat un nou videoclip

Apropo.ro / 26.02.2013, 11:24
Matteo a filmat un nou videoclip
Matteo a filmat un nou videoclip pentru cel mai recent single al său, “Amândoi”, lansat iarna aceasta, alături de MediaPro Music.

“Clipul descrie o perioadă din viaţa oricărei persoane, de la burlăcie la viaţa în doi şi apoi la despărţire. Povestea nu este deloc neobişnuită, însă piesa iese în evidenţa prin curajul cu care au fost spuse şi arătate anumite aspecte dintr-o relaţie”, a spus Matteo. Filmările, desfăşurate la studiourile MediaPro din Buftea, în regia lui Spike, au durat doar şase ore, datorită utilizeării tehnicii one shot: întregul videoclip a fost filmat fără întrerupere, din centrul încăperii. “Am colaborat pentru prima oară cu Spike la acest clip, însă auzisem foarte multe lucruri bune despre el. Acum pot să confirm că este cel mai bun regizor cu care am lucrat”, a spus Matteo.

Rolul iubitei lui Matteo a fost jucat de fotomodelul şi cântăreaţa Ruxandra Bar. “Filmările au decurs excelent. Pe Matteo îl cunosc de ani buni şi ne-am înţeles extraordinar, iar Spike este un profesionist desăvârşit”, a spus Ruxandra.