Matteo şi Corina, super colaborare -VIDEO

De: Cătălina Matei / 10.06.2016, 16:24
Matteo şi Corina, super colaborare -VIDEO
Cunoscut deja ca trendsetter în industria muzicală, fiind primul artist român care a adoptat reggae şi dancehall ca stiluri muzicale, Matteo a lansat prin noua melodie ceva cu adevarăt nou: o colaborare cu Corina.
Matteo: “Este o piesă la care lucrez împreună cu Mattmanii mei de aproape un an, dar cu toate astea am ascultat-o mereu cu acelaşi entuziasm… mereu a fost “ceva nou” pentru noi. Colaborarea cu Corina a venit dintr-o dorinţă de a avea pe cineva atât de cool cum e ea pe piesa şi, desigur, din prietenia care ne leagă. Piesa asta vorbeşte despre felul în care o relaţie are nevoie de o înviorare după câţiva ani, moment în care apar peripeţiile. Şi dacă tot vorbim de peripeţii, filmarea videoclipului a fost definiţia acestora, dar cred că produsul final merită în totalitate. Aş spune că e piesa pe care dacă spui „STOP”, îşi dă singură „PLAY” .” 
 
Corina: „Este prima mea colaborare cu Matteo – cool man şi a fost super fun. Povestea e una foarte fresh şi este despre curajul de a condimenta fără frică o relaţie care după ani de rutină are nevoie de #cevanou. Este despre flirt, despre bucuria experimentelor, aventura în 2 (plus more :)) ), despre iubire dincolo de convenţii şi reguli artificiale. E un love story cu diferite viteze, ritmuri, dar cu multă asumare şi pofta de viaţă.  ” 
 
Videoclipul piesei “Ceva nou” este semnat de Claudiu Stan, pe un concept ANTZ, şi a fost filmat în 3 locaţii din Bucureşti, pe o durata de 21 ore, folosindu-se  numeroase accesorii pentru cadre de detaliu: longboard-uri, biciclete, patine cu rotile sau o maşină de epocă, pe capota căreia s-au desfăşurat 4 ore de filmare.