Matteo vrea să se arunce de la o înălţime de zece metri

De: Cătălina Matei / 13.05.2014, 10:21
Matteo vrea să se arunce de la o înălţime de zece metri
Cântăreţul se pregăteşte intens pentru participarea la „Splash! Vedete la apă”, show-ul de la Antena 1 ce va fi difuzat în această vară. De altfel, el şi-a propus ca la această emisiune să reuşească să-şi înfrângă teama de înălţime.

“Mi-e foarte teamă de înălţime!!! Ca să îmi înving această mare frică, vreau să sar de la 10 metri! Cred că teama asta s-a activat o dată cu maturizarea. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, începi să conştientizezi şi pericolul…”, ne-a spus Matteo, după primele antrenamente.

Pentru a-şi atinge obiectivul, Matteo a venit zilnic la antrenamente – şi va veni şi în săptămânile următoare -, a exersat ore întregi, iar rezultatele au început, timid, să apară. “Am acceptat să particip la Splash! pentru că aici am ocazia să fac ceva ce nu am mai făcut până acum. E foarte complicat, obositor, dar motivant. Abia astăzi şi ieri s-au văzut oareşce progrese”, a adăugat el.

“Splash! Vedete la apă” va aduce, în curând, în faţa telespectatorilor Antenei 1 peste 30 de vedete care se vor întrece într-un spectaculos concurs al săriturilor în apă. “Splash! Vedete la apă” le va oferi numeroaselor vedete care vor participa la show nu doar un motiv de distracţie, ci şi ocazia să-şi depăşească limitele.