Matthew „Body Art”, politicianul cu 200 de tatuaje

Apropo.ro / 20.09.2011, 13:30
Matthew
Matthew Wheelan, supranumit si Body Art sau King of Ink, este membru voluntar al partidului democrat liberal din Marea Britanie. Iata cum politica a capatat culoare!

La conferinta anuala organizata de candidatii liberali din Marea Britanie a fost una de neuitat. Nici aparitia lui Hugh Grant nu a reusit sa atraga privirile celor prezenti, asa cum a facut-o Matthew Wheelan, membru voluntar al partidului democrat liberal.

Barbatul, in varsta de 31 de ani, are corpul acoperit de tatuaje, inclusiv pe fata, gat sau membre. El este poreclit de prietenii sau Body Art sau King of Inkland. Matthew a petrecut peste 300 de ore la salaon ca sa isi acopere intreg corpul de tatuaje, el fiind la un pas de a-si risca viata.

„Corpul meu este un templu, iar tatuajele sunt decoratiunile„, spune Body Art.

„Am fost constient de toate riscurile la care m-am expus, insa rezultatul a meritat efortul”, adauga acesta.

„Tata le uraste, iar sora mea le adora. Prefer sa dau banii pe tatuaje, decat pe alcool sau droguri. Tatuajele mele sunt precum masinile scumpe ale altora”, adauga tanarul.

La conferinta liberalilor britanici, King Of Ink s-a conformat etichetei, insa a fost de departe cea mai colorata persoana prezenta la eveniment. Cei prezenti nu s-au aratat deranjati de acesta, mai ales ca isi doresc alaturi de ei oameni care au un trecut diferit, si care nu conteaza de unde provin.