Mattyas vrea adomen ca Peter Andre!

Apropo.ro / 22.05.2012, 11:37
Mattyas vrea adomen ca Peter Andre!
Mattyas se pregateste sa faca furori pe scena si pe plaja in aceasta vara cu un abdomen de fier, astfel ca a apelat la ajutorul antrenorului vedetelor, Bo Pricop.

Mattyas a inceput de cateva saptamani antrenamentele cu Bo Pricop, care i-a conceput un program de fitness special, numit „Iron Abs”, program menit sa-i formeze solistului un abdomen precum cel al lui Peter Andre.
Mattyas„In mai putin de o luna imi voi lansa noul single, asa ca vreau sa arat ca o statuie greceasca, atunci cand voi filma videoclipul. Exersez in fiecare zi la sala de fitness si am mare grija la alimentatia mea”, spune Mattyas care merge de cel putin patru ori pe saptamana la sala si are parte de un meniu echilibrat din care fac parte ouale de prepelita, carnea de curcan si salata de ruccola. „Mattyas este deja intr-o forma fizica foarte buna, eu i-am aratat cateva exercitii care sa ii defineasca intr-un timp foarte scurt muschii de pe abdomen. Vine des la antrenament si de fiecare data consuma in jur de 600-700 de calorii”, a declarat Bo Pricop, instructor la Bamboo Fitness, din Capitala.
Pentru Mattyas sala de fitness reprezinta un loc in care se incarca cu energie pozitiva si endorfine, dar si un refugiu de la problemele personale.
Au trecut mai bine de sase luni de cand artistul asemanat in Grecia cu Kostas Martakis a ramas fara prietena.
„Nu ma pot concentra in acest moment asupra acestui aspect al vietii mele. Sper totusi ca in curand sa o intalnesc pe fata visurilor mele. Este singurul lucru care imi mai lipseste acum!”, spune solistul.
Cum arata fata perfecta in conceptia lui? „Trebuie sa aiba un suflet bun, sa fie inteligenta, frumoasa si sa stie ce vrea de la viata!”, spune Mattyas.