Mattyas vrea să cucerească plajele fierbinţi ale Mediteranei

Apropo.ro / 22.06.2013, 08:00
Mattyas vrea să cucerească plajele fierbinţi ale Mediteranei
Mattyas aduce un suflu nou piesei “Remember” lansată anul trecut, pe care ne-o prezintă într-o nouă variantă.

“Vara este anotimpul meu preferat, iar de ea se leaga cele mai frumoase amintiri ale mele. Una dintre ele ar fi succesul piesei ‘Secret Love’ care in vara anului 2010 a declansat o adevarata isterie in Grecia, succes care mi-a adus totodata multe alte amintiri… hot! Este insa adevarat ca in vara anului 2012 am avut parte de cea mai incitanta amintire, dar despre asta nu intru in detalii’, ne-a spus zambind Mattyas.
In piesele lui, Mattyas ne canta despre dragoste si despre obstacolele deloc usoare pe care trebuie sa le depasesti pentru a fi cu persoana iubita:
“In ziua de azi chiar nu mai stii ce-si doreste o femeie de la o relatie… Inainte lucrurile erau mai simple, se desfasurau intr-o ordine fireasca si intr-un ritm mai linistit. Inca imi place sa cred ca, atunci cand intra intr-o relatie, femeile isi doresc afectiune, devotament, protectie, sustinere si multa, multa iubire. La barbati lucrurile par mai simple. In realitate insa si noi ne dorim aceleasi lucruri. Aceste dorinte devin comune atunci cand in relatie intervine iubirea de ambele parti”, a marturisit Mattyas.
Pentru aceasta vara Mattyas planuieste sa recucereasca plajele fierbinti ale Mediteranei, dar si petrecerile incendiare din intreaga Europa.
Piesele lui Mattyas au cucerit radiourile din Grecia, Turcia, Cipru, dar si din indepartatea Sri Lanka, unde artistul a avut parte de o primire extrem de calduroasa: “Am avut sansa sa cant in Sri Lanka unde m-au impresionat foarte tare oamenii, cultura si ospitalitatea lor. Sper sa revin cat de curand in Asia”.