Max Dragomir lansează o nouă piesă: „Plimbă-te prin sufletul meu”

De: Nicoleta Nicolae / 06.03.2015, 11:39
Max Dragomir lansează o nouă piesă:
Daniel Max Dragomir lansează a doua piesă originală din cariera solo, “Plimbă-te prin sufletul meu”, însoţită de un videoclip incitant!

“‘Plimbă-te prin sufletul meu’ este prima piesă la care am lucrat alături de Cornel Ilie şi Gabriel Maga din trupa Vunk şi cred că vor mai urma, în primul rând pentru că ne-am înţeles foarte bine, şi în al doilea rând pentru că sunt convins că stilul lor mi se potriveşte. Am simţit acum că trebuie să lansez o piesă pop-rock şi iată că am reuşit, sper să fie un mărţişor frumos pentru toată lumea. Va invit să o ascultaţi şi să faceţi cum spun versurile: ‘Tu să nu spui nimic / Din ce n-ai vrea s-auzi’”, a spus Daniel Max Dragomir.

Filmările au durat 12 ore şi au avut loc în clubul Tunes din Centrul Vechi al Capitalei, în care Daniel Max Dragomir este artist rezident, iar regizor şi editor a fost Remus Achim.

Concertul oficial de lansare al acestui single va avea loc sâmbătă, pe 7 martie, de la ora 22:00, la Godot Cafe Teatru din Bucureşti.

Pe lângă cariera muzicală, Daniel Max Dragomir este implicat în continuare în proiecte TV. După o lungă colaborare cu ProTV, unde a participat la emisiuni precum “Vocea României” sau “Dansez pentru Tine” şi a prezentat, alături de Nicoleta Luciu, “Bingo România”, Max va avea, începând de săptămâna viitoare, un rol episodic în proiectul “Ferma Vedetelor”.