Max Nicu a primit cetatenie romana (Prosport)

Apropo.ro / 17.03.2009, 14:06
Max Nicu a primit cetatenie romana (Prosport)
Lui Maximilian Nicu i-a fost acordata cetatenia romana si va putea fi folosit de Victor Piturca in meciurile cu reprezentativele Serbiei si Austriei, scrie Prosport.

Decizia acordarii cetateniei romane pentru Maximilian Nicu va fi publicata in cursul zilei de marti sau miercuri in Monitorul Oficial.

Maximilian Nicu s-a nascut in data de 25 noiembrie 1982, in Germania (Prien am Chiemsee – Bavaria), ambii sai parinti fiind romani. A debutat, ca fotbalist senior, la SpVgg Unterhaching, jucand apoi la FC Rot-Weiss Erfurt, SV Wehen Wiesbaden si Wacker Burghausen. Maximilian Nicu a depus, in data de 23 februarie, la consulatul Romaniei din Berlin, actele necesare pentru obtinerea cetateniei romane, care i-ar permite sa evolueze pentru echipa nationala a Romaniei.

Ministerul Justitiei (MJ) a precizat, in data de 3 martie, ca nu poate aprecia daca Nicu Maximilian Johannes Stefan va fi cetatean roman pana in data de 28 martie, cand este programat meciul cu reprezentativa Serbiei, din preliminariile Cupei Mondiale – Africa de Sud 2010.

Mai multe detalii despre obtinerea cetateniei romane de catre Maximilian Nicu, pe Infosport.ro

Sursa foto: Prosport