Max Payne 3 se va axa pe celebrul efect „Bullet Time”

Apropo.ro / 13.04.2012, 16:30
Ultimul episod din trilogia jocului video Max Payne se va axa foarte mult pe efectul "Bullet Time", unde timpul se încetinește astfel ca jucătorul să elimine spectaculos inamicii din jurul său.

„Bullet Time” a fost elementul cheie care a separat jocul Max Payne de celelalte shootere de pe piață și a avut un succes atât de mare încât foarte mulți producători l-au preluat și l-au introdus în jocurile lor.

Pentru a-și recâștiga fanii, cei de la Rockstar au decis să dezvolte și să profite cât mai mult de „Bullet Time” transformându-l într-o facilitate care să te ajute să scapi din situații imposibile, într-un mare stil, nu doar o simplă animație drăguță de care să te plictisești după o oră de joc.

Pentru cei care nu au experimentat niciun episod din Max Payne, Bullet Time este o opțiune de a-i oferi personajului principal posibilitatea de a se feri de gloanțe și de a-și împușca fatal inamicii prin încetinirea temporară a timpului, opțiune reîncărcabilă în funcție de stilul de joc al gamer-ului.

Motorul grafic propriu al celor de la Rockstar combinat cu mișcări naturale ale personajelor vor oferi o fluiditate naturală gameplay-ului iar inamicii vor reacționa și ei dinamic în timpul scenelor de acțiune.

Max Payne 3 va fi disponibil platformelor Microsoft Xbox 360 și Sony Playstation 3 începând cu 15 mai 2012 în America de Nord iar varianta PC se va lansa pe 29 mai 2012.