Maxim pregăteşte un videoclip enigmatic: „Vreau să te… „

De: Mioara Tronaru / 16.08.2014, 06:00
Maxim pregăteşte un videoclip enigmatic:
Filmările pentru videoclipul celui mai nou single Maxim - "Vreau să te... " s-au încheiat cu succes. Povestea este una plină de aventură, în care toată lumea s-a simţit extrem de bine, cu toţii fiind gata oricând să repete experienţa.

„Am filmat cel mai maxim clip la cea mai maximă piesă, care se numeşte «Vreau să te…». Fetele au fost superbe, iar atmosfera a fost la propriu incendiară, filmarea încheindu-se cu un foc de tabără pe malul mării. Ne-am simţit şi ca nişte spartani, doar că noi nu ne-am luptat cu o armată de oameni, ci cu o armată de ţânţari, iar la final am ieşit învingători” au declarat entuziasmaţi artiştii din formaţia Maxim.

În regia lui Iulian Moga, atmosfera din clip este tensionată la început, când unul dintre membrii trupei este certat de tatăl său, prilej perfect pentru a fugi de acasă. Ceilalţi trei băieţi din formaţie îl aşteaptă cu o dubiţă în faţa casei şi pornesc la drum; întâmplarea face ca cei patru să se întâlnească cu un grup de fete foarte frumoase şi se îndreaptă cu toţii către mare, unde cântă, se distrează şi spun poveşti până la asfinţit.

Videoclipul este plin de evenimente neaşteptate, iar scenariul este făcut în aşa fel încât să capteze atenţia de la prima până la ultima secundă.

„Vreau să te…” promite să cucerească din ce în ce mai mulţi fani şi să ajungă cât mai repede în vârful topurilor. Deocamdata, videoclipul e la montaj…