Mazare, chemat la DNA în urma unui telefon al lui Basescu

Apropo.ro / 08.08.2007, 11:37
Mazare, chemat la DNA în urma unui telefon al lui Basescu
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat, miercuri, ca a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie dupa un telefon dat de Traian Basescu, deranjat de un sondaj care arata ca actualul edil ar câstiga din nou alegerile locale, în defavoarea "omului" presedintelui. La

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat, miercuri, ca a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie dupa un telefon dat de Traian Basescu, deranjat de un sondaj care arata ca actualul edil ar câstiga din nou alegerile locale, în defavoarea „omului” presedintelui.

La intrarea în sediul DNA, Mazare a explicat ca motivul citarii sale de catre procurori este un sondaj IMAS, comandat de ziarul local „Cuget Liber”, care arata ca, daca ar fi alegeri în Constanta, ar câstiga cu 65 la suta, iar „omul lui Traian Basescu” ar avea doar 3 la suta.

Primarul a adaugat ca Traian Basescu încearca sa „controleze” Constanta.

„Când Traian Basescu a vazut acest sondaj, a dat telefon pe firul scurt la domnul Morar, cu care e de notorietate ca se converseaza si urmarea a fost ca, în trei zile, am început sa primim citatii la DNA. Suntem 37 de persoane citate pentru acelasi mort dezgropat din groapa, adica dosarul cu retrocedari, evaluari, subevaluari”, a spus Mazare.

Mediafax