Mazilu pleaca la Dnepr Dnepropetrovsk

Apropo.ro / 12.01.2008, 13:58
Mazilu pleaca la Dnepr Dnepropetrovsk
Victor Becali a declarat ca oficialii FC Rapid s-au inteles cu responsabilii de la Dnepr Dnepropetrovsk in privinta transferului lui Ionut Mazilu

Impresarul Victor Becali a declarat ca oficialii FC Rapid s-au inteles cu responsabilii de la Dnepr Dnepropetrovsk in privinta transferului lui Ionut Mazilu si a precizat ca sunt sanse foarte mari ca sa se ajunga la un acord cu jucatorul in urmatoarele zile.

"Rapid si Dnepr au ajuns la un acord in aceasta seara, iar asta era lucrul cel mai greu. Acum va fi foarte usor ca si jucatorul sa ajunga la o intelegere cu gruparea ucraineana. Pretentiile lui Mazilu nu sunt exagerate, sunt ale unui jucator de valoarea lui, care evolueaza in echipa nationala a Romaniei. Nu sunt in Ucraina, dar maine sau poimaine transferul s-ar putea rezolva", a declarat Becali.

Surse din cadrul gruparii giulestene sustin ca Rapid va primi aproximativ patru milioane de euro, in timp ce jucatorul va avea un salariu de circa un milion de euro pe sezon.

Aceleasi surse au mentionat ca oficialii clubului Rapid sunt nemultumiti de implicarea impresarului Victor Becali, deoarece contractul de reprezentare al acestuia cu Mazilu a expirat in septembrie 2007.

Dnepr Dnepropetrovsk, echipa antrenata de fostul tehnician al Stelei, Oleg Protasov, este liderul campionatului Ucrainei.