McCain, restantier la fisc

Apropo.ro / 30.06.2008, 14:09
McCain, restantier la fisc
Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, John McCain, si sotia sa, Cindy, nu si-au platit impozitul pentru o locuinta din statul California.

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, John McCain, si sotia sa, Cindy, nu si-au platit impozitul pentru o locuinta din statul California, dezvaluie publicatia Newsweek..

Dupa aparitia acestei informatii in presa, suma datorata statului a fost in mare parte achitata. Vina pentru neachitarea taxelor se pare ca ar reveni unei matusi a senatorului, care a uitat sa plateasca impozitul pentru aceasta proprietate.

"Cand esti sarac poate fi greu sa iti platesti taxele. Cand esti bogat, e greu sa tii minte toate taxele care trebuie platite", comenteaza acid jurnalistii de la Newsweek.

Crezi ca omisiunea lui McCain a fost premeditata, sau a fost doar o intamplare?

 

Citeste si:

Amy Winehouse a inceput sa-si pocneasca fanii (VIDEO)

Amy Winehouse a inceput sa-si pocneasca fanii (VIDEO)

Amy Winehouse a fost inregistrata in timpul unui concert pocnind un fan care isi dorea sa o traga mai aproape, in multime sa ii atinga parul.
Jocurile Lego si ce nu stiai despre ele

Jocurile Lego si ce nu stiai despre ele

Te-ai intrebat cate piese de lego se produc pe minut pana acum? Sau cate s-au realizat pana in prezent? Care sunt cele mai bine vandute jocuri de Lego? Sau care a fost ce…

Jocul zilei

Clipul zilei

Pound Ice Walls Politist in dificultate
Sparge peretii de gheata! Cuvinte cheie: politist, monolog,
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza